- 16 Haziran 2010
- 190.916
- 133.684
- 6.478

Galatasaray Spor Kulübü'nde 26 Mayıs 2018 tarihinde yapılan Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı neticesinde görevi devralan 89. yönetim kurulumuzda görev bölümü yapıldı:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen yönetimi sıkıntıya soka durum burada da var...Yedekleri taltif etmek için aynı sorumluluklar paylaştırılmış...Bu ciddi bir hata...
Aynen ki Celal Bey haklıydı adama 2.başkanlık teklif ederek listeye al briçten bile sorumlu tutma kendisinden 15-20 yaş ve kıdem olarak küçük Ahmet Şenkal'ı 2.başkan yap...Eee hani nerede Ahmet Şenkal şimdi???Murat Ece'ye görev verilmemiş branşlarda.Bu yönetimin Celal Açar'ı da Murat Ece olmasın?Bana sanki çok uzun soluklu olmadan istifasını verecekmiş gibi geliyor.Yönetim için iyi bir şey olmaz bu.
4 senedir bütçesi 0 tlBric he, vay be, bizim üyelere bak, hayat size güzel
Yalnız allaha şükür gamze gitti...Ayrıca şubeyi şükrü yengil denen kan emici sülük yönetiyor...Yönetimler gelip geçici şükrü her daim kalıcı...Voleybol şubesindeki yönetici Gamze'nin gittiğini twitterden öğrenmişti. Basketbol yöneticileri de yerlilerden takım kurmaya çalışıyordu.
5 kişinin zaten 2 si başkan ve 2.başkan olur...2 de bağımsız üye var 7 kişiye tamamlanırlar...3 kişilik yer boş özetle...sportif a.ş ye kimleri alacak başkan orasıda cok önemli
Bizim yönetim sence mantıklı ve yetkin isimlerden mi oluşuyor.5 kişinin zaten 2 si başkan ve 2.başkan olur...2 de bağımsız üye var 7 kişiye tamamlanırlar...3 kişilik yer boş özetle...
Açıkçası yönetimimiz çok iyi değil ama başkan, albayrak, okan böke, ömer cansever, mahmut recevik önemli adamlar...Gençlerden de Dorukhan efsanelerimizden olacak buraya yazıyorum kendisini ntvmsnbc zamanlarından beri takip ederim çok kafalı çocuktur...Ama görece zayıf bir yönetimimiz var...Bizim yönetim sence mantıklı ve yetkin isimlerden mi oluşuyor.
Bana da öyle geldi. İş bitirici adamları neden sokamıyoruz anlamıyorum.Açıkçası yönetimimiz çok iyi değil ama başkan, albayrak, okan böke, ömer cansever, mahmut recevik önemli adamlar...Gençlerden de Dorukhan efsanelerimizden olacak buraya yazıyorum kendisini ntvmsnbc zamanlarından beri takip ederim çok kafalı çocuktur...Ama görece zayıf bir yönetimimiz var...