Galatasaray Yönetim Kurulu'nda Görev Dağılımı Yapıldı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
De84gdHWkAIPjNF.jpg

Galatasaray Spor Kulübü'nde 26 Mayıs 2018 tarihinde yapılan Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı neticesinde görevi devralan 89. yönetim kurulumuzda görev bölümü yapıldı:

De85gkRX0AEwReY.jpg

Geçen yönetimi sıkıntıya soka durum burada da var...Yedekleri taltif etmek için aynı sorumluluklar paylaştırılmış...Bu ciddi bir hata...

Geçen yönetimi sıkıntıya soka durum burada da var...Yedekleri taltif etmek için aynı sorumluluklar paylaştırılmış...Bu ciddi bir hata...

Murat Ece'ye görev verilmemiş branşlarda.Bu yönetimin Celal Açar'ı da Murat Ece olmasın?Bana sanki çok uzun soluklu olmadan istifasını verecekmiş gibi geliyor.Yönetim için iyi bir şey olmaz bu.

Murat Ece'ye görev verilmemiş branşlarda.Bu yönetimin Celal Açar'ı da Murat Ece olmasın?Bana sanki çok uzun soluklu olmadan istifasını verecekmiş gibi geliyor.Yönetim için iyi bir şey olmaz bu.
Aynen ki Celal Bey haklıydı adama 2.başkanlık teklif ederek listeye al briçten bile sorumlu tutma kendisinden 15-20 yaş ve kıdem olarak küçük Ahmet Şenkal'ı 2.başkan yap...Eee hani nerede Ahmet Şenkal şimdi???

Mustafa Başkanın ilk defa bir defosunu gördüm demek ki inatçı...Aynı görevi 3-4 kişiye verirken hem de yedek-asil ayrımı yapmaksızın sıfır görevle yönetici bildirmek hakaret gibi...İtiraz edenler askerliği düşünsün 6 ay için devrecilik yapanlar 30-40 yaş küçük hem de yedek üyelere karşı haklarının gözetilmesini ister ki 3 sene boyunca 5 tanesi istifa etse sen sıkıntıya düşeceksin...Bu sefer 3-4 ay sonra seçimde yok...İşte o zaman 2. can topksakal krizin olur...Ne gerek var yahu böyle antifriz işlere anlamadım gitti...

Amatör şubeleri metazori paylaştırdıkları çok belli. Can sıkıcı.

Voleybol şubesindeki yönetici Gamze'nin gittiğini twitterden öğrenmişti. Basketbol yöneticileri de yerlilerden takım kurmaya çalışıyordu.

Voleybol şubesindeki yönetici Gamze'nin gittiğini twitterden öğrenmişti. Basketbol yöneticileri de yerlilerden takım kurmaya çalışıyordu.
Yalnız allaha şükür gamze gitti...Ayrıca şubeyi şükrü yengil denen kan emici sülük yönetiyor...Yönetimler gelip geçici şükrü her daim kalıcı...

Bizim yönetim sence mantıklı ve yetkin isimlerden mi oluşuyor.
Açıkçası yönetimimiz çok iyi değil ama başkan, albayrak, okan böke, ömer cansever, mahmut recevik önemli adamlar...Gençlerden de Dorukhan efsanelerimizden olacak buraya yazıyorum kendisini ntvmsnbc zamanlarından beri takip ederim çok kafalı çocuktur...Ama görece zayıf bir yönetimimiz var...

Açıkçası yönetimimiz çok iyi değil ama başkan, albayrak, okan böke, ömer cansever, mahmut recevik önemli adamlar...Gençlerden de Dorukhan efsanelerimizden olacak buraya yazıyorum kendisini ntvmsnbc zamanlarından beri takip ederim çok kafalı çocuktur...Ama görece zayıf bir yönetimimiz var...
Bana da öyle geldi. İş bitirici adamları neden sokamıyoruz anlamıyorum.

Hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt