GSC Portal Galatasaray Yönetimi Sneijder için Kararını Verdi!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
jpg

Galatasaray Yönetimi Sneijder Için Kararını Verdi!

Detaylar GSC Portal'da...

Herşey yavaş yavaş hazırlanıyor. Ortada hiç birşey yok iken ve performansı da üst düzeydeyken adamı hedef tahtasına koydurdu birileri.

Sırada Muslera var. Sonra da tembel filan ayağına satılacak Bruma.

8 milyonluk gibi cöp bir rakama bile satar bu vizyonsuz yönetim Albayrak önderliginde para kazanayim ve yerliler rahat etsin diye.
Umarim devre arasini birsekilde atlatir Wesley bizde, sonra bu sacma yönetim zaten defolacak.

Su takimda 1 gram futbol kalmis onuda yok edecekler. Selcuk gibi yetenek fakirleriyle tatmin olsunlar bakalim.

Sneijder devre arasında satılacak diye 1 aydır söylüyoruz zaten. Bu Apo denen ft yalakasi yabancı düşmanı heriften beklenecek bir hareket. Apo onderliginde Sneijderi satıp o müthiş 442ye geçiş yapıcaz son maçın ikinci yarısında gördüğümüz üzere.

Elimizde Hagi gibi efsane olacak oyuncumuz var bunu satmaya kalkisiyoruz gercekten bir gram futboldan anlamayan zihniyetlerle dolu Selcuk-Burak gibileri neden elden cikmiyor ulannnnnnnnnnn......

Son düzenleme:
şaka gibi elle tutulur 3 adam var sneijder bruma muslera 3 üde satılacak haberleri rezalet adamlarla ilgili bir tane olumsuz haber yok algı operasyonu bu olsa gerek bu ülkede medya kadar çakal bir sektör yok güç kimdeyse bildiğin o kişinin paralı köpeği oluyorlar

Sneijder e bir huzurlu ortam sağlayamadık.

Bu ligi tek başına alırdı . Yanına kaliteli 3 tane hucumcu koyabilseydik..

Şimdi ise papazlara kaldı maalesef..

Takımdaki sorun şu Türklerin yani Burak ve Selcuğun borusu ötüyor.

Abdurrahim de gelince onlara iyice yakınlaşdı...

Burak GS la resmen alay ediyor. Artık ne top takibi ne pres hiç bişi yapmıyor.
Nasılsa 11 de yeri garanti yedek kalırsa isyan çıkartır.

Prandellide kovulmamak için ne isterlerse yapıyor.

Yazık bu Sneijdere .

Ne diyim, yaziklar olsun size. Albayrak & Yarsuvat'tan baska bir sey beklemiyordum zaten. Vizyonsuz Yönetim....

Wesley Sneijder lan bu. Wesley SNEIJDER. Türklerden nefret etmeye basladim, yeter artik. Yeter.

Bize pis bir oyun kurdular, Alp Yalmanin aday olup kaybetmesi bile plan dahilindeydi bence. Derin Galatasaray(Kiraç,Yarsuvat, Abdürrahim, Terim, Dürüst, vs.) kriz var ayagina en iyi oyuncularimizi gönderirse asil ozaman krize gireriz. Kulübün gelir elde etmesi için basari lazim. Sneijder, Muslera ve Melosuz bu takimi ilk 5'e sokamazlar.

şaka gibi elle tutulur 3 adam var sneijder bruma muslera 3 üde satılacak haberleri rezalet adamlarla ilgili bir tane olumsuz haber yok algı operasyonu bu olsa gerek bu ülkede medya kadar çakal bir sektör yok güç kimdeyse bildiğin o kişinin paralı köpeği oluyorlar

Ben bu haberlerin kaynağının bizim yönetim olduğuna inanıyorum. İsteyerek, bilerek ya göz yumuyorlar ya da yaptırıyorlar bu haberleri.

Niye selçuk için karar vermiyoruz da söz konusu olan hep sneijder oluyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sneijder kendi isteği dışında bu takımdan gönderildiği gün bir daha uzun bir süre Galatasaray maçı seyretmem. Hatta hayatımda yapmadığım birşeyi yapar ve bizim bu kepazeler değil şikeciler şampiyon olsun derim. 40 yıllık koyu Galatasaraylı'ya bunu dedirtmeyin!! Şu Galatasaray'ın bulunduğu durumda bize ümit veren ve şu rezil kepaze takımın maçlarını izleme sebebi olan tek oyuncu Wesley Sneijder'dir... Benim gözümde para için bu adamı satan adamlar gün gelir kulübü ve taraftarı satar!!

Ah o abdülrahim yok mu o abdülrahim!! O azılı FT yalakası abdülrahim!! Ah be Alp Yalman! Resmen Adnan Polat tayfasının maşası olarak girdin seçime halbuki ne severdim seni! Adam gibi Alp Yalman olarak girseydin büyük ihtimalle sen seçilirdin ve şu rezil abdülrahimli yönetime mahkum etmezdin bizi :mad:

Ben Musleranin formunun düşmesinide buna bagliyorum. Onuda göndermeye çalişiyorlar. Buraga Selçuga dokunmuyorlar. Onlarin üstünden menajerlerine paralar ödeniyor. Durmadan rezilde oynasalar 11 de oynamalarinin nedeni bu olabilir. Prandelli bu yönetimin her dedigini yaptigi için peşpeşe 4 te yedirse göndermiyorlar. Her türlü dalavere dönüyor. Hiç birinin umrunda degil GS'in durumu. Hepsi rant peşinde.

Niye selçuk için karar vermiyoruz da söz konusu olan hep sneijder oluyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cunku onlar yerli bulunmaz kumas renktas Sneijder yerli degil Sneijderden bir suru bulursun cunku yerli degil bizim yonetimin kafa anlayisi bu.Beyin fakirleri.

biri de çıkıp zürriyet haberi dememiş pöh

sneijder'i satan yonetim uyelerini tek tek fisleyip deepweb'den bitcoinle kiraladigim hitmanlere vurdurturum alenen, hadi satin da goreyim kalibina zctigim heriwfleri SIZIN MI LAN BU KULUB

peace

Sneijderi satarlarsa Albayrakin evine basacagiz, sneijderi satani biz de satariz!!!!!!!

Geri
Üst Alt