Galatasaray, Zaha'nın Kiralanmasından 9 Milyon Euro Kazanacak ve Maaşını Ödeyecek

benım esas merak ettigim sn okan hocamız zaha yerine kanat isteyecekmi yoksa içimizdenmi hallederiz diyecek cok sevdigi baskana

Erden Bey'in Zaniolo kiralamasını da gördük. 30-40 milyonlar havada uçuşuyordu. Candaş Tolga Işık kadar değerimiz yokmuş ki programda ona gösterdiği bonusları bize açıklamadı Roma'dan aldığımız zaman
hmm. erden bey'in yalan söyeyebileceğine ben inanmıyorum. sen inanıyormuşsun demek ki. oarada ayrılıyormuşuz fikren. ok. olabilir. sorun yok.

İlk senenin kira bedelinin düşük 1.2 milyon falan olması iyi. Tutarsa bonservis pazarlığına geçerler 4 5 milyon alırız.

Ulan bu adamı yıllık 10 milyona kulübe çakan kim çok merak ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaw bu EPL takımları lige çıktığı anda dünya kadar para kazanmıyor mu 3ün5in hesabını yapıyorlar

İnşallah başarılı olur yoksa ölü halşyle gelmiş olur o maaş çekilmez

peki bu maaş resmi görünen maaş mı - gayriresmi rakamlar mı

Erden Timur toplam maliyet için 3 yıl 21-22 milyon demişti. Yani Zaha bizden sponsorlarla birlikte 7 alıyor.

6-7 maaş rahat vardı zahanın

2m kiralama bedeli almışız. liecester beğenirse alır zaten zahayı 3-5 kazanırız sezon sonunda

9 mln alıp maaşını biz ödeyecekmişiz
Yani zaha gibi adamı elimize pek bir şey geçmeden göndermek zorunda kalıyoruz

Demek ki hocanın Zaha gibi adamı kullanamamasını, üstüne de kupa maçındaki rezalet açıklamasının üstünü böyle örtüyoruz

Yerine de baha gelir artık, zaha kalsaydı keşke deriz

Geri
Üst Alt