Galatasaray'a Çin'den Gomis Teklifi!

Lan adamin götü 5m eder!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

en az 16 ya gidebilir yerine balotelli yedeği de ahmed musa olmalı

Ulan 3 belediyede para toplasalar bundan fazla bonservis çıkar, şakamı bunlar...

O paraya bir dal rasta saçı alırlar

Ulan durun bi lig bitsinde transfer saçmalıklarına o zaman başlarsınız denyo gazeteciler

çin seddinden daha degerli lan gomis 5 milyon ne. çin mali degil bu fransa mali.

1 sene daha kalsın sonra satarız bu fiyatlara.

Ya bırakın şu gol atmaysn forvet kötüdür kafasını bjk maçında gayette etkili oldu top tuttu, indirdi, takımı pozisyona hazırladı 1.golde yalancı koşu yaparak savunmayı dağıttı penaltıyı kaçırmasına rağmen tosice kırmızı gösterttip rakibin direncini yok etti.

Ben Gomis'e zamanında çok eleştiri yaptım.Özellikle statik oynadığı için

Bjk maçı bu yönden güzel bir atılım oldu gol atmasa da dediğin gibi çok faydalı oldu.Bence bizle oynadığı en iyi maçlarından biriydi

Futbol sadece gol atmaktan ibaret değildir

Ben Gomis'e zamanında çok eleştiri yaptım.Özellikle statik oynadığı için

Bjk maçı bu yönden güzel bir atılım oldu gol atmasa da dediğin gibi çok faydalı oldu.Bence bizle oynadığı en iyi maçlarından biriydi

Futbol sadece gol atmaktan ibaret değildir

Gomisi çekiklere kitleyip, Balotelliyi fatih hocamın ellerine teslim etme konusunda hem fikiriz sanırım rtş.

Gomisi çekiklere kitleyip, Balotelliyi fatih hocamın ellerine teslim etme konusunda hem fikiriz sanırım rtş.

Lyon da ki Mariano yu beğeniyorum o tarz all round tipinde her adama evet derim

Balotelli muhtemelen hayvani bir para isteyecektir yine de şartları zorlamak lazım

Beşiktaş'ta olsa 24 milyon Euro verirsiniz bize gelince 5 ha?
Hayde yallah aç köpekler

Geri
Üst Alt