Galatasaray'a Siyahi Teknik Direktör

Bu Geleceğine Hasan ŞAŞ Ümit DAVALA Taffarel üçlüsü takımın başına geçsin.

Hatta Yılmaz VURAL veya Hikmet KARAMAN

AMaaaaaaaaaaaaaa Seedorf değil...

:hang:

[attachment=10942:daral.gif]

[attachment=10943:thumbsdown8gd.gif]

Ekli dosyalar

• daral.gif
    daral.gif
    1,6 KB · Görüntüleme: 96
  • thumbsdown8gd.gif
    thumbsdown8gd.gif
    1,6 KB · Görüntüleme: 96
Basın manciniyi gönderme operasyonu ve luce ile taraftarı aysala karşı kışkırttma operasyonunu başarıyla tamamladı.

Artık maytap geçiyorlar.

Mancini gitsin diye ağlıyorlardı. Burada Şaş bile daha iyi diye sallarken şimdi niye Mancini gitti diye Aysal'a kızıyorlar. Kafa işte.

Yalniz aylar once italyan basini yaziyordu mancini yerine seedorfu. Umarim bir uyutma pokitikasiyla aylar oncesinden anlasilmis olmasin

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben capon istiyom mümkünse kareteci siyah kuşak sahibi olsun çalışmayan oyuncuya yılmaz Vural gibi dalsın.

:oops:

Galatasaray'dan Saffet Susic bombası

Roberto Mancini ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışına giren Galatasaray'a, Lucescu'dan alınan olumsuz yanıtın ardından teknik adam önerileri geliyor. Bu isimlerden biri Saffet Susic...

Bu adam 10m€ tazminat aldı.Takım çalıştırırsa yanmaz mı bu hakkı?Ben yanıyor diye hatırlıyorum.

Terimfilililer sulak kale arkası gibi havadar habitatlarda yaşarken , terimfobicler daha yüksek rakımlarda , daha sıcak iklim ve korunaklı localara yakın ortamlarda yaşamayı severler. (not : Ben ikisinin arasında bir mühitte oturuyorum :D )

anlasilan lucescu dan cok eminlerdi gelecek diye simdi b plani yoktur ellerinde cok sacma bir td gelirse hic sasirmam

Geri
Üst Alt