Galatasaray'a Yazılan Genç Hakkında Açıklama!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
leonbailey_genk_sev.jpg

Belçika'da yaşayan FIFA menajeri Serdar Balkanlı, Galatasaray'ın gündeminde olduğundan bahsedilen Genk'in 19 yaşındaki oyuncusu Leon Bailey ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Balkan, "Bailey büyük bir yetenek geçen sezon Belçika'ya geldi. Devre arasında Genk 20 milyon Euro'ya satabilir. 1.4 milyon Euro'ya gelmişti. Galatasaray ile ilgili bir duyumum yok. Oyuncuya İngiltere'den ve Fransa'dan teklifler var. 1997 doğumlu genç oyuncu. Stoper Ndi de iyi bir oyuncu o da transfer yapacaktır. Benim kendi fikrim iki oyuncu İngiltere'ye gidebilir. Galatasaray bu iki ismi alabilirse büyük bir iş yapmış olur. Şu anda bu iki ismi Türkiye'den bir takımın alması zor. Bence oyuncular İngiltere'ye gidecektir" dedi.

Ocak ayı transfer döneminin Türk takımları için zor geçeceğine işaret eden Saffet Balkan, "Ekonomik sıkıntıdan dolayı Anadolu kulüpleri biraz sıkıntı yaşayacaklar. Yöntem değişmeli genç oyuncular transfer edilmeli. Osmanlıspor'un yaptığı gibi. Footbal Leaks olayından dolayı menajerlerin ceza alacağını düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

AJANSSPOR

kıme el atsak 20 mıo fiyat cekıyorlar

14 milyonluk teklifi red eden Genk......

GS cok bos isler pesinde

yer uçağı ibaresi göremedim haberde.

1.4 milyon euro degeri varkene alacaktin, milletin scoutumu iyi yoksa yöneticilerin gözleri mi kara bilmiyorum ama biz transferden anlamiyoruz. Brumayi bile cok büyük paralara getirebildik

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Levent'e Leon Bailey ismi araba markasını çağrıştırır.

Dursunun kardeşinin aklına da Balley gelir.

Ndidi'yi Leicester'e verdiler Bailey de büyük paralara gider

Geri
Üst Alt