Galatasaray'da 2. Song Dönemi

Aslında stoper oynayacaksa gelmesini isterim. Topla arası iyidir, oyun falan kurma açısından faydası olur. Ayrıca Melo'nun olmadığı zamanlarda asıl mevkisi ön libero olarak da oynayabilir.

Kiralık gelsin, gelecek sezon için opsiyon ekleyelim.

Bizim eski Stoper Song'u devreye soktuğumuz söyleniyor. 1 yıl kiralık + satın alma opsiyonuyla.

Savunmaya liderlik yapabilecek tecrübeli bi oyuncu aslında ama stoperde ne kadar verimli olur emin değilim

Stoper olarak düşünülüyorsa alınabilir , Rigobert'ten yardım istemişiz ve oda yardım etmeyi kabul etmiş.

Güzel bir hamle olacaktır diye düşünüyorum , tabi ki söylediğim gibi stoper içinse yoksa gerek yok.

Bu adam 26 yaşında Türkiye'ye gelecek ve bizde ''istemez yan cebime koy'' diyeceğiz vay be lükse bak sen ? Öyle diyeni Allah çarpar.Üstelik adam stoper ve sağ bekte oynayabiliyor daha ne istiyorsunuz sıfır risk transfer bence kiralanmalı.

Hem stoper hem orta sahamızı sağlama almış oluruz aslında süper olur da sanmıyorum yalandır haber.

Doğru olsa keşke yeri geldiğinde ortasaha da olur. CL maçlarında savunma ağırlıklı ortasaha gerektiğinde

Yalandir lan. Alex Song bu. Barcelonaya gitmeyecekti enayi. Xavi 40 yasina kadar oynayacak herhalde. Adam baska takima gidecekti olmadi, geri döndü.

dünya kupasında şike yapan bir oyuncuyu mu istiyorsunuz

Çeptalk

Bu adamı ne zaman görsem aklıma hep bu video gelir :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bKkCakH49YI[/media]

Geri
Üst Alt