Galatasaray'da 4 İsme Sözleşme Yok!

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör

ryan donk mariano ile ilgili görsel sonucu

Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Mariano, Nagatomo, Emre Taşdemir ve Ryan Donk ile yolların ayrılması planlanıyor.

Galatasaray yönetimi, alınan kötü sonuçların ardından sert kararlar almaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Mariano, Nagatomo, Ryan Donk ve Emre Taşdemir ile yola devam etmeyecek.

Sezon başında 1 yıllık imza atan Selçuk İnan da kariyerine nokta koyacak. Yönetim sadece genç futbolcular Atalay Babacan ve Yunus Akgün ile kısa süre içinde nikah tazelemeyi planlıyor.

kaynak:hurriyet

Donk konusunu sezon sonu tekrar ele alırlar. Donk geldiğinde korkunç derecede kötüydü. Sözleşmesi bittiği sene çıkış yaptı ve sözleşmesi uzatılmıştı unutmayalım.

donk garip birisi.. biz sadece sahadaki oyununu görüyoruz ama saha dışındaki etkisi de bir farklı.

kalıp takımda antrenörlük işine soyunabilir.

418

edit: yunus ve atalay treni çoktan kaçmış aldığım duyum o yönde.

Donk’un bu takım üzerinde gram etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Hemen gönderilmeli.

Takım gençleştirilmeli.

Donk mariano nagatomo falan bu sezon gitmeliydi.Yabancı hakkı çok değerli ve biz ısrarlar 33 yaşında olan adamlara sözlesme veriyoruz.

mariano nagatomo feghouli belhanda babel 5lisi yollanmali

ryan donk mariano ile ilgili görsel sonucu

Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Mariano, Nagatomo, Emre Taşdemir ve Ryan Donk ile yolların ayrılması planlanıyor.

Galatasaray yönetimi, alınan kötü sonuçların ardından sert kararlar almaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Mariano, Nagatomo, Ryan Donk ve Emre Taşdemir ile yola devam etmeyecek.

Sezon başında 1 yıllık imza atan Selçuk İnan da kariyerine nokta koyacak. Yönetim sadece genç futbolcular Atalay Babacan ve Yunus Akgün ile kısa süre içinde nikah tazelemeyi planlıyor.

kaynak:hurriyet
Mantıklı borç yükünden kurtulmuş oluruz. Selçuk'a da jübile yapanı allah çarpar...

selçuk pasta şefi olarak kariyerine devam eder bizde. doğum günü olan futbolculara pasta getirir!

ulan atalay babacan hala neden imzalamadı nasıl bir malsınız siz !

luyindama
marcao
muslera
falcao
bir de kol gibi kontratıyla elimizde kalacak olan babel

bunlar haricinde herkes yollanabilir.

eğer iyi para veren çıkarsa ve kaynağa ihtiyacımız olursa luyindama ve marcao da satılabilir.

geri kalan herkes salınmalı.

elde edilen kaynak ile de mutlaka yaşlı olmayan oyuncular tercih edilmeli.

luyindama
marcao
muslera
falcao
bir de kol gibi kontratıyla elimizde kalacak olan babel

bunlar haricinde herkes yollanabilir.

eğer iyi para veren çıkarsa ve kaynağa ihtiyacımız olursa luyindama ve marcao da satılabilir.

geri kalan herkes salınmalı.

elde edilen kaynak ile de mutlaka yaşlı olmayan oyuncular tercih edilmeli.
Babel kalsın mı şimdi?
Kötü oyunumuzun nedenlerinden birisi olur kendisi, niye kalıyormuş.
Piyasası da var. Havada kaparlar.

Gscimbom mobil

Babel kalsın mı şimdi?
Kötü oyunumuzun nedenlerinden birisi olur kendisi, niye kalıyormuş.
Piyasası da var. Havada kaparlar.

Gscimbom mobil

gitmeli elbette. ama satmak kolay değil.

pek piyasası olduğunu sanmıyorum. yaşını ve maaşını düşünürsek bence aldığımız gün elimizde kaldı.

dogru karar sezon sonu hepsi gitmeli

gitmeli elbette. ama satmak kolay değil.

pek piyasası olduğunu sanmıyorum. yaşını ve maaşını düşünürsek bence aldığımız gün elimizde kaldı.
Adam dünyayı dolanmış her yerde katkı vermiş.
Çin, İspanya ve İngiltere bile bonservissiz Babel'e hayır demez.

2 senedir deli gibi adam alıyoruz.
Yine bir ton eksik kalıyor.
En üzücüsü alttan sadece Ozan çıktı.
Gençler şu Mariano kadar oynayamıyorsa bıraksınlar bu futbolu.

Gscimbom mobil

Mariano ve Naga gitsin de diğerleri hallolur

Yabanci siniri dusmeyecekse Donk kalsin

Geri
Üst Alt