- 18 Mayıs 2011
- 49.863
- 52.843
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona bi Melo - S.inan orta sahası şart hocam ya , Torreiranin yanına iyi bi orta saha bulursak Icardi- Bats harika olurOkan hocam FT hocamın bambambam taktiğinden esinlenip ikili forvetle mi oynayacak acaba bu sezon.
Icardi - Batshuayi ikilisi birbirini tamamlayabilir belki ön tarafta.
Ikili forvet oynayacak oyuncu grubuna sahip değiliz evet.Ona bi Melo - S.inan orta sahası şart hocam ya , Torreiranin yanına iyi bi orta saha bulursak Icardi- Bats harika olur
Ona bi Melo - S.inan orta sahası şart hocam ya , Torreiranin yanına iyi bi orta saha bulursak Icardi- Bats harika olur
Edemezler o yüzden curcunaya gerek yok. Normal transfer videosu kafi.İmza töreni özel video vs kesinlikle olmalı. Fb bizim 50 gol atan forvetimizi transfer etseydi görürdünüz curcunayı her gün sinirimizi bozacak bir şey yapılıyordu az bile bunlar.
Göndermeli güzel bir video bekliyorum ben.
Aynen hatta Türkiye'nin en büyük kulübüne transfer oldum dediğinde fb liler sağlam delirir.İmza töreni özel video vs kesinlikle olmalı. Fb bizim 50 gol atan forvetimizi transfer etseydi görürdünüz curcunayı her gün sinirimizi bozacak bir şey yapılıyordu az bile bunlar.
Göndermeli güzel bir video bekliyorum ben.
Sadece orta saha yetmez, kanatlarda da Rashica tarzı mücadele gücü yüksek adamlara ihtiyaç olur. Bu bağlamda Barış Alper bir kanadı götürür gibi duruyor ama, diğer kanada mutlaka sağlam biri lazım.Ona bi Melo - S.inan orta sahası şart hocam ya , Torreiranin yanına iyi bi orta saha bulursak Icardi- Bats harika olur
Barış Alper’e her iki bek ve kanatta oynaması telakkisinde bulunursak antrenman yapıp bu aciklari kapatacağını düşünüyorum sahanın etrafında 360° sürekli turlasın çocukSadece orta saha yetmez, kanatlarda da Rashica tarzı mücadele gücü yüksek adamlara ihtiyaç olur. Bu bağlamda Barış Alper bir kanadı götürür gibi duruyor ama, diğer kanada mutlaka sağlam biri lazım.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi