Galatasaray'da Beklenen İkili: Nzonzi-Seri

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
959595.webp

Galatasaray’ın, İtalya Serie A ekiplerinden Roma’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Steven Nzonzi, transferinin yetişmemesi nedeniyle Denizlispor mücadelesinde forma giyememişti. Bu nedenle ilk 11’de yer alan Selçuk İnan ise sergilediği performans ile hem teknik heyete hem taraftarlara saç baş yoldurmuştu. Sarı-Kırmızılı futbolseverler ise Nzonzi’nin bir an önce takıma katılması için can atıyordu. Bu gelişmelerin ardından taraftarların beklediği müjdeli haber geldi.

İkisi de 11’de

Taraftarların sahada bir arada görmeyi çok istediği Nzonzi ile Seri, Konyaspor maçında sahada olacak. Edinilen bilgiye göre Fransız futbolcunun, testlerden başarılı bir şekilde geçtiği ve tam olarak hazır olduğu öğrenildi. Bu doğrultuda iki yıldız futbolcu, orta sahanın merkezinde ilk 11’de yer alacak. Öte yandan Nzonzi’nin maçın gidişatına göre 60-65 dakika arasında sahada kalması bekleniyor.

Fanatik

Bu hafta görürüz inşallah, sahada yine Selçuk'u görürsek hoca hiç kusura bakmasın ağır şekilde eleştirilir ve art niyet aranır. Sırf inat uğruna Galatasaray'a bu kötülüğü yapmaz diye ümit ediyor ve düşünüyorum.

Ayhan akman gibi sampiyonlukta jubile yapsaydi keske gecen sene selcuk. Bos kagida sozlesme ayagina birakmadi ne guzel dunya

defansa kim donkmu geçecek ayıboğanın yerine

Bu maçta ilk 11'de Selçuk İnan'ı görürsem yemin ediyorum maçı izlemeyeceğim. Konya maçında beklediğim ilk 11:

Muslera
Mariano Luyindama Donk Nagatomo
Seri Nzonzi
Feghouli Belhanda Babel
Diagne

Belhanda oynamazsa sol açıkta Jimmy Durmaz oynar ve Feghouli 10 numaraya geçer.

Sonradan oyuna girmesini beklediğim oyuncular Linnes, Emre Mor ve Adem Büyük.

Konya maçında kesinlikle galip geleceğimizi düşünüyorum. Olası bir puan kaybında yaşanılacakları düşünmek dahi istemiyorum.

Selçuk görmek istemiyoruz. Atalay olsun nzonzi olsun mustafa kapi olsun ama Selçuk olmasin artık lanet olsun.

Bu hafta görürüz inşallah, sahada yine Selçuk'u görürsek hoca hiç kusura bakmasın ağır şekilde eleştirilir ve art niyet aranır. Sırf inat uğruna Galatasaray'a bu kötülüğü yapmaz diye ümit ediyor ve düşünüyorum.

Hocanın inadı Selçuk'tan ziyade Seri'yi 6 oynatmak. Çok gereksiz bir ısrar bu, olmayacağını hazırlık maçlarında gördük neden diretiyor anlamıyorum. Geçen haftaki yenilgi tamamen kendi hatasıydı.

Gözlerim Selcuk İnan"i arayacak bence kesinlikle kaptanimiz oynamali . Hatta Selcuk'u klonlatmali ve 11 Selcuk ile sahaya cikmaliyiz.

Seri'yi esas bu maçta değerlendirmek lazım

geçen hafta oynayan selçük inan hem taraftardan hem teknik ekipten tepki görmüş
he gülüm o yüzden seri çıktı selçük hala oyundaydı

Ayhan akman gibi sampiyonlukta jubile yapsaydi keske gecen sene selcuk. Bos kagida sozlesme ayagina birakmadi ne guzel dunya

Boş kağıdına başlatmasın. 1.5 sene oynadı 7/8 senedir ekmeğini yiyor sanırım. Yıllık 3 milyon Euro artı bonuslarla kaç para kazandığını ve takıma ne kattığını bir teraziye koyalım. Burak’la beraber yabancı sınırı varken kulübü sıkıştırıp beş yıllık 3 milyon euro’luk sözleşmeleri yaptırırken boş kağıt bulamamış mı?

Bu adam Galatasaray’a boş kağıda imza atmasaydı birinci ligde bile takım bulamayacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt