Galatasaray'da Büyük Operasyon!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
galatasaraardyda-640.jpg

Galatasaray'da gelecek sezon için takım şekillenmeye başladı. Sarı-kırmızılı yönetimin 2016-2017 sezonu için büyük çaplı değişiklik yapması bekleniyor.

Lucas Ontivero (Montreal FC): Galatasaray'da bekleneni veremeyen Ontivero Montreal FC kulübünde kiralık forma giyiyor. Sarı-kırmızılı ekibe transferini sağlayan Drogba'ydı. Kanada’da sezon halen devam ediyor.

Umut Gündoğan / Şanlıurfaspor (Ocak’ta geri döndü): 2016 Ocak’da PTT 1.Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor Kulübü sezon sonuna kadar kiraladığı oyuncunun bonservisini feshetmişti. Galatasaray kadrosunda kesinlikle düşünülmüyor.

Sercan Yıldırım (Bursaspor): Bursaspor Kulübü 700 bin euroluk satın alma opsiyonunu kullanmadı. Sercan için Galatasaray’a 250 bin Euro teklif etti. Galatasaray kabul etmedi. Teklif yükselmezse kamp kadrosuna alınacak.

Alex Telles (Inter): Brezilyalı sol bekin Inter’deki performansı beğenilmedi. Ancak potansiyeli olan bir futbolcu olarak görülen Telles, iyi bir teklif gelmezse kadroda yer alacak.

Bruma (Real Sociedad): İspanyol kulübü Bruma için satın alma opsiyonunu kullanmadı. Galatasaray da mevcut kadroda kanat oyuncusu eksikliği olduğu için Bruma’yı önümüzdeki sezon kadroda tutacak.

Oğuzhan Kayar (Şanlıurfaspor): Geçtiğimiz sezonu PTT 1.Lig’de geçirdi. Tecrübe kazanması adına 1 yıl daha başka kulübe kiralanacak.

Dzemaili (Genoa): Kiralanan futbolcular arasında performansı en çok beğenilen futbolcu. Önümüzdeki sezon Galatasaray kadrosunda yer alacak.

Salih Dursun (Trabzonspor): 2 yıllığına Trabzonspor’a kiralanan futbolcunun kontratı bitti. Galatasaray’a geri dönecek. Ancak Galatasaray da Salih’e sıcak bakmıyor. Fakat son kararı yeni teknik adam verecek.

Alperen Uysal (Gaziantepspor): Galatasaray’ın İsviçre’deki sezon başı kampına katılacak. 3.kaleci olarak şans verilmesi bekleniyor.

Can Coşkun (Giresunspor): Tecrübe kazanması adına 1 yıl daha kiralanacak.

Berk İsmail Ünsal (Giresunspor): Tecrübe kazanması adına 1 yıl daha kiralanacak.

Furkan Özçal (Kayserispor): İsviçre’deki kamp kadrosuna yer alacak ve kendisine şans verilmesi, performansının görülmesi planlanıyor.

Birhan Vatansever (Bergamaspor): Tecrübe kazanması adına 1 yıl daha kiralanacak.

Yavuzhan Keleşoğlu (Şanlıurfaspor): Tecrübe kazanması adına 1 yıl daha kiralanacak.

Endoğan Adili (Will): Galatasaray kadrosunda şu anda düşünülmüyor.

Tarık Çamdal: Galatasaray ne pahasına olursa olsun bu sezon hayal kırıklığı yaratan futbolcusu ile yollarını ayıracak.

Jose Rodriguez: Kadroda kesin olarak düşünülmüyor. İspanya’da La Liga ekiplerinden birine kiralanacak. Deportivo, Granada kendisini isteyen kulüpler arasında...

Ryan Donk: Galatasaray yönetimi yolları ayırmak istiyor. Menajerinden kulüp bulması istendi. Ciddi bir tekli yok. İsviçre kampına götürülecek sonra durumu netleşecek.

Eray İşcan: Yıllardır Galatasaray kadrosunda yer alan ancak yeterli gelişimi göstermediği düşünülen Eray İşcan ile de yollar ayrılacak.

Mynet

Neye göre böyle bir haber yapmışlar merak ettim.

Bu haberin aynısını ben de yaparım. Haberi yapanın yarı maaşına hemde. Mynet'e başvurayım en iyisi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaş memleketteki habercilik anlayışına bak kafasına göre o kalacak bu gidecek demiş.Spor toto kuponu gibi haber sezon başında konuya bakacağım hangi dedikleri tutmuş diye.

ulan ne kadar çok çer çöp oyuncumuz varmış.çoğunun varlığından yeni haberim oldu!!!!

Forumumuzda haber içerikli paylaşımların en tepesinde kaynak belirtilmesi mouse scroll ve hayatımızdan dakika israfını önleyecektir

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Buyuk operasyon v.25616515618499841

GSC'de her gün böyle bir haber yapıyorum gönüllü olarak. Para veriyorlar demek ki bunlar için.

yavuzhan solbek için dursun,telles satılırsa

Bu haberin aynısını ben de yaparım. Haberi yapanın yarı maaşına hemde. Mynet'e başvurayım en iyisi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mynet beni alsin hem alman vatandasligim bile var. yurt disina acilmis olurlar hem. ben daha iyi seyler yazip reytingleri patlatirdim :hat:

Birhan ve Emrecan kadroya dahil edilmeli, bilmem kaçıncı ligde heba oluyor herifler. 10 tane ztk maçı var, oynasınlar.

ABBAS alah bin türlü belanı versin emi bu dünyada en büyük nefret ettiğim adam sensin şu formdaki üyelerin bile hepsi senden iyi yönetir kulubü sıçtın 3 kupalı takımın içine çok mu şey istedik melo&telles&Bruma kalıp iyi bir forvet+Stoper alınsaydı bu senede şampiyonduk
birde şu halimize bak ilk11'e Muslera hariç 10 tane adam lazım

Lucas Ontivero - bekleneni verememismis. ulan adam toplasan 36 dakika filan oynadi. su an kadroda olan adamlarin cogunu top diye oynar. kesinlikle kalmali. hele hele yabanci sinirinin 14 oldugu bir sistemde.

Umut Gündoğan - adam sanliurfada bile tutunamadi. yollanmali.

Sercan Yıldırım - bir sekilde gonderilmeli.

Alex Telles - kesinlikle kalmali.

Bruma - kesinlikle kalmali

Oğuzhan Kayar - yetenekli. 14 yerliden biri olmali. emre gittigine gore sinonun altinda egitim almasi lazim onun pozisyonunda oynadigindan.

Dzemaili - kesinlikle kalmali. su an takimdaki en iyi orta saha oyuncusu.

Salih Dursun - hali sahada bile oynatilmamasi gereken futbolcu. yollanmali.

Alperen Uysal - ucuncu kaleci olarak kalabilir.

Emre Can Coşkun - semih saklabanini top diye oynar. stoper rotasyonunda olmali. tabii semihin gonderilmesi lazim.

Berk İsmail Ünsal - umut rezilini top diye oynar. volkan palayla beraber ucuncu ve dorduncu santrafor olmalilar (tabii 2 santrafor transferi olmali)

Furkan Özçal - tek emin olamadigim. normalde ve adil bir sistemde 14 yerliden biri olabilir. ama biz normal ve adil bir takim degiliz. bizde 14 yerli degil 21 yerli filan olacagindan ve bu yerliler olcan, yasin, semih, vs. filan olacagindan ekstra bir yerli daha kaldirmaz bu bunye. yoksa bu reziller gitse bu arkadas kalabilir.

Birhan Vatansever - selcuk beyzadesini top diye oynar. kalmali.

Yavuzhan Keleşoğlu - 1 yıl kiralanabilir.

Endoğan Adili - bu cocugu aldik mi almadik mi onu bile bilmiyorum.

Tarık Çamdal - hali sahayi gec. sokak macinda bile oynamamali. hemen yollanmali.

Jose Rodriguez - takimda kalmali.

Ryan Donk - tekme tokat gonderilmeli.

Eray İşcan - bir an once gonderilmeli.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt