Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493

Galatasaray’da az sonra gerçekleşecek Divan Kurulu öncesi çok tartarışılacak bir uygulamaya imza atıldı.
Detaylar GSC Portal'da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:005:Yetki alamazsa istifa etsin. Bu pis düzen içerisinde yapabileceği birşey yok zaten. Ondan sonra da hükümet desteği ile başımıza A. Polat'ı getirsinler. İşte o zaman buradaki taraftar bozuntularını göreceğim ben... Riva'yı en iyi bu adam değerlendirebilir. Hükümet destekli bir başkan gelirse o Riva arazisini bize yedirmezler haberiniz olsun sonra üzülmeyin. Çünkü adım gibi biliyorum ki hükümete yakın güçlerin göz koyduğu şeylerden biri riva arazisidir. Bakmayın öyle satılmış medyanın aslında riva arazisi o kadar da kıymetli değil diyerek yapmaya çalıştığı algı manipülasyonuna...
Yetki alamazsa istifa etsin. Bu pis düzen içerisinde yapabileceği birşey yok zaten. Ondan sonra da hükümet desteği ile başımıza A. Polat'ı getirsinler. İşte o zaman buradaki taraftar bozuntularını göreceğim ben... Riva'yı en iyi bu adam değerlendirebilir. Hükümet destekli bir başkan gelirse o Riva arazisini bize yedirmezler haberiniz olsun sonra üzülmeyin. Çünkü adım gibi biliyorum ki hükümete yakın güçlerin göz koyduğu şeylerden biri riva arazisidir. Bakmayın öyle satılmış medyanın aslında riva arazisi o kadar da kıymetli değil diyerek yapmaya çalıştığı algı manipülasyonuna...
Yazık yazık , Aysal gittikten sonra hangi vizyonsuzu getirecekler onu merak ediyorum
Rasim Ozan Kütahyalı @RasimOzan_K · 18 Std.
Çarşamba olağanüstü divan toplantısının ardından Perşembe Ünal aysal İstifa edecek...
Daha yolun başındasın 19 yaşındasın , bu klübe Faruk Süren'den sonra kurumsal kafada hiçbir Başkan gelmemiştir. Ünal bey hariç.başkanın vizyonumu varmış ? Lafla peynir gemisi yürümez
Daha yolun başındasın 19 yaşındasın , bu klübe Faruk Süren'den sonra kurumsal kafada hiçbir Başkan gelmemiştir. Ünal bey hariç.
Medya , TFF , Hükümet hepsi gitmesinden yana , neden diye biraz düşün , ama bunun için belli bir olgunluğa gelmen lazım.
Ünal Bey i harcatırsak A.Polat dönemine döneceğiz.