GSC Portal Galatasaray'da Divan Kurulu Öncesi Son Dakika!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
%C3%BCnal-aysal-7.png

Galatasaray’da az sonra gerçekleşecek Divan Kurulu öncesi çok tartarışılacak bir uygulamaya imza atıldı.

Detaylar GSC Portal'da...

istifa etmesi bizim için en güzeli galiba. bu adam rivayı satarsa çarçur eder kesin

Yetki alamazsa istifa etsin. Bu pis düzen içerisinde yapabileceği birşey yok zaten. Ondan sonra da hükümet desteği ile başımıza A. Polat'ı getirsinler. İşte o zaman buradaki taraftar bozuntularını göreceğim ben... Riva'yı en iyi bu adam değerlendirebilir. Hükümet destekli bir başkan gelirse o Riva arazisini bize yedirmezler haberiniz olsun sonra üzülmeyin. Çünkü adım gibi biliyorum ki hükümete yakın güçlerin göz koyduğu şeylerden biri riva arazisidir. Bakmayın öyle satılmış medyanın aslında riva arazisi o kadar da kıymetli değil diyerek yapmaya çalıştığı algı manipülasyonuna...

Yetki alamazsa istifa etsin. Bu pis düzen içerisinde yapabileceği birşey yok zaten. Ondan sonra da hükümet desteği ile başımıza A. Polat'ı getirsinler. İşte o zaman buradaki taraftar bozuntularını göreceğim ben... Riva'yı en iyi bu adam değerlendirebilir. Hükümet destekli bir başkan gelirse o Riva arazisini bize yedirmezler haberiniz olsun sonra üzülmeyin. Çünkü adım gibi biliyorum ki hükümete yakın güçlerin göz koyduğu şeylerden biri riva arazisidir. Bakmayın öyle satılmış medyanın aslında riva arazisi o kadar da kıymetli değil diyerek yapmaya çalıştığı algı manipülasyonuna...
:005:

Oncelikle uygulmasini takdir ettim.

Ikinci olarak zaten Aysal'in sportif hatalari ortada, benim endisem ondan sonra sekillenecek "yeni" Galatasaray. Yetki alamaz da birakirsa (ki sanmiyorum) sevinmem de uzulmem de. Haybeye yipraniyor aslina bakarsaniz, bu savasi kazanmasinin tek yolu sportif basaridan geciyordu, o da zor gibi.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Hükümet ile yakin olan bir başkan gelsin üstüne apo ve terim ve saz ekibi getirilsin çiftlik tekrar başlasın.

Envoyé de mon Nexus 5

Yazık yazık , Aysal gittikten sonra hangi vizyonsuzu getirecekler onu merak ediyorum

adamların 3. köprü ve 3. havalimanı etrafında parsellemediği arazı kalmadı,

tek kaçırdıkları yer riva arazisi, zamanında biz burayı nasıl kaçırdık diyorlardır kesin gece gündüz,

almak için ne yol varsa deneyecekler, her zaman yaptıkları iş..

konusması başladı
gstv.

Giderse degeri anlasilacak
Drogba, Sneijder fln bidaha zor görüruz

başkanın vizyonumu varmış ? Lafla peynir gemisi yürümez
Daha yolun başındasın 19 yaşındasın , bu klübe Faruk Süren'den sonra kurumsal kafada hiçbir Başkan gelmemiştir. Ünal bey hariç.

Medya , TFF , Hükümet hepsi gitmesinden yana , neden diye biraz düşün , ama bunun için belli bir olgunluğa gelmen lazım.

Ünal Bey i harcatırsak A.Polat dönemine döneceğiz.

Daha yolun başındasın 19 yaşındasın , bu klübe Faruk Süren'den sonra kurumsal kafada hiçbir Başkan gelmemiştir. Ünal bey hariç.

Medya , TFF , Hükümet hepsi gitmesinden yana , neden diye biraz düşün , ama bunun için belli bir olgunluğa gelmen lazım.

Ünal Bey i harcatırsak A.Polat dönemine döneceğiz.

keşke kurumsal olabilseydik o zaman.

Geri
Üst Alt