Galatasaray'da Gündem Doria!

Serdar Arslan

Yeni Üye

dd2_65HIQ.jpg

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar 20 yaşındaki genç savunmacı için kulübü Botafogo ile masaya oturacak.

Detaylar GSC Portal'da...

yav yabancinin gelip gelmeyecegi bile belli degil gelirse de en fazla 1 tane olur. oda ofans icin.

doria haberleri sallamasyondur

kendisini düzenli aralıklarla istiyoruz zaten sürekli.

Doria'yı forumda ilk ben bahsetmiştim . Devre arasında madem gençlere asılıyoruz defansa da genç birisi lazım diye . Doria , Balanta'yı önermiştim . 2 gün sonra haberleri çıkınca bunlar benim mesajlarımı mı okuyor demiştim :)

Bana kalırsa Doria iyi bir stoper , iyi bir geleceği de var . Ama bizim takıma genç isimler olmuyor maalesef . Bize tecrübeli , olmuş stoperler lazım . Avrupa futboluna uyum sağlayabilecek bir isim lazım . Brezilya Ligi ile Avrupa Futbolu arasında dağlar kadar fark var . Biri tekniğe dayalı biri taktiğe dayalı oyun anlayışı var . Gelirse çok değil 1-2 maç sonra yine sallamaya başlar bizim taraftar . Kendisini geliştirebileceği bir yere gitmeli .

Sözleşmesi Nisan'da bitiyor adamın.Kısaca 8.5 ay'ı kalmış. Zaten 2 ay sonra Bosman ile anlaşabilir isteyen kulüp.

Eğer şimdi 4-5 Milyon Euro teklif edersek kabul ederler bence.

Direk alalım bu çocuğu hiç pişman olmayız.

Yabanci stoper transferine hic sicak bakmiyorum.

Hep duyuyoruz ama hic gormuyoruz..

Gelsin semih koray doria defansımız lise takımı olsun

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rafa marquez bile doriadan faydalı olur henüz avrupada oynamamış tecrübesiz stoperi onbire koymak hatadır hele sınır varken tamamen gereksiz solbek-stoper ve kalede 3 yabancı dolacak birde melo var 4 yabancın defansif olacak

şu anda kim gelse ched den iyi olur ve genç her zaman alıcısını bulur elimizde kalmaz merak etmeyin ... direk olmasa bile 1 2 yıl tahammül ederiz bruma nasıl kalbinizi gümletiyor unutmayın wonderkid adayları iyidir toplamak lazım böyle böyle

Şu anda defansı toplayacak, liderlik yapabilecek bir oyuncu degil. Campell üzerine yogunlassak daha iyi olur.

Güney Amerika takımlarına takas öneremiyozmu versek Chedjou'yu direk gerçi talipleri varmış diyorlar Rennes'ten teklif aldığı söyleniyor. 4-5m € ya satarsak iyi olur. Onuda Doria'ya verirsek kabul ederler büyük ölçüde sözleşmesi 1 sene kalmış bir oyuncuya 10m € vermek biraz saçma olur.

Zoor dostum zooorr...

NOT : Ayrıca Eder Alvarez Balanta ve Matthias Ginter ile birlikte FM14 ün en iyi 3 genç defans oyuncusundan biri.

Dany + Eboue + Chedjou giderse olabilir. En kötü ihtimal ile Dany ve Eboue'den birer milyon, Chedjou'dan 5 milyon kaldırırsak, 7 milyona iyi bir stoper alırız. Alacağımız stoperin Ömer Toprak olması yabancı kuralından dolayı elzem olabilir.

Bir maçta en dandik takım bile senin kalende pozisyon buluyorsa ve stoperlerin kademe hatası yapıyorsa (Chedi ayırıyorum. Onun doğması bile hata) Sorun savunmadadır. Koca bir sezon koraya bel bağlanmaz. Kaldı ki adam hala soru işareti. Bu takım bir şekilde gol atıyor. Basit pozisyonlar vermesin benim için yeterli. Eldeki oyuncularda basit pozisyonlar veriyor rakibe. Çok basit hatalar yapıyorlar.

Gelelim Doria'ya. PSG'de bir Alex vardı. Kulüpte kaldı mı bilmiyorum. O adamın genç yaşına ragmen bir level üstüdür doria. Hem hamleci hemde süpürücü özelliği var. Kafa toplarına hakim. Sert bir stoper. Ayagı çok temiz. Geriden oyun kurma becerisi var. Bize süpürücü özelligi olan, semihin bıraktığı boşlukları kapatan bir stoper lazım ve Doria çok uygun. Bu adamı almak o kadar kolay degil. Gecen sene 10 degil, 15M Euro istenmişti. Kulübü şimdi satıyoruz dese, başta Chelsea Manu Arsenal sıraya girer. Olur da gelirse Brumadan daha fazla sevinirim bu transfere.

Geri
Üst Alt