Galatasaray'da Gündemde İki Yeni Gurbetçi

Melih Akan

Berlin Panteri
8895a1.jpg

Galatasaray defansın merkezi için 2 gurbetçiyi gündeme aldı.

Detaylar GSC Portal'da..

En doğrusunu yapıyolar.Tırla para vereceğine şeref yoksunu anadolu kulüplerine,git gurbetçi bul daa iyi.

Bjk aldı Olcanı,benim gözümde mal bi adam olsa da hiç de fena oynamıyor.En azından çok sırıtmıyor.

güzel hamleler,erdal hoca ugrasıyor bunlarla sanırım,anadolu kulüplerinden ilallah geldi be kardesim

hadi inşallah gerçekleşir bu transferler valla yönetime baya kızıyorduk ama hakkınıda teslim etmek gerekir takımı gençleştirme çalışmaları,son dönemdeki açıklamalar falan gayet iyi (tabi şükrü ve tulun hariç)

böyle olsunlar taraftar daima arkalarında olur. inşallah bozmadan böyle devam ederler

Almamyadan gelen nerdeyse her topcu bizim ligde kendini belli eder.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

hayirlisi be gulum yeterki su anadolu takimlerine kurus koklatmayalim

Şu anadolu çakallarına para verilmeden yapılacak her türlü denemeyi destekliyorum.

bir iki sezon böyle kurbetci alalim, türkiyeden adam almazsak eses kapiya gelir "abi alin erkani 2 million euroya" gibi hallere düsecekler.

Koray alnabilecek en iyi genç stoper olur.. Giray-Serdar Aziz ve türevi adamlardan çok daha faydalı olacağını düşünüyorum

Daha iyi futbolcuları astronomik bedeller ödemeden transfer edebiliriz bu şekilde, anadolu kulüplerinden transfer falan yapmayalım artık

kaan iyi diyolar özellikle,iyi hamleler olur tarıkla salihle ugrasmasınlar ya,nedir yani en fazla 2-2,5 arası para isterler,belki o kadar da istemezler

Geri
Üst Alt