GSC Haber Galatasaray'da Ismail Jakobs Pişmanlığı!

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Sarı-kırmızılı kulübün zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladığı Senegalli sol bek, bu sezon 13'ün üzerinde maç kaçırdı.​

Galatasaray'da arka adalesinden sakatlanan Senegalli oyuncu, Kasım ayında ise aşil tendonunun içindeki kastan sakatlanmıştı. Ajax mücadelesi öncesinde yine aşil tendonunda ağrı hisseden Jakobs, kritik deplasmanda da forma giyemedi. Aşil tendonundaki ağrının devam ettiğini söyleyen Jakobs, Florya'da günün önemli bölümünü fizyoterapi yaparak geçiriyor.

ZORUNLU SATIN ALMA MADDESİ: 8 MİLYON EURO

Şimdiden 13'ün üzerinde maç kaçıran futbolcu, sezon başında Monaco'dan mecburi satın alma maddesiyle kiralanmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp Jakobs için ayrıca 8 milyon Euro da bonservis bedeli ödeyecek.

HT Spor

Galatasaray'da sakatlık şoku! Jakobs devam edemedi - Son Dakika Spor  Haberleri

Okan bunu da veto etseydi keşke ortasahaları ettiği gibi

Eğer sol sağ bek takımımıza iştirak etmezse pişmanlıkların miktarı kat kat artacak.Hala ne bekleniyor çok merak ediyorum.Yada biz yanlış biliyoruz
Jelert Kaan Berkan ve Barış yeterli bek için.

Abicim bu profili niye zorunlu satın alma ile alırsın ki ya hem ucuz değil hem zorunlu biz verirken 300 kiralama 35 milyon opsiyona bağlı satın alma ile veriyoruz alırken...

Bu HT Spor'un Galatasaray ile paylaştığı çoğu şey art niyetli ve planlı.

Göz göre göre yenilen kazık. Yazın kronik dedikodusu çok konuşuldu zaten

oynadığı maçlarda beğenmeyeniniz var mı ? yokk tek sorun sakatlık bence güzel bir kamp geçirirse asla sakatlanmaz

Aşil tendonu ameliyatı gerekiyor haberi çıkmıştı ilk milli arada. Senegal tarafı yalanlamıştı falan

Bence o olay gerçek. Fakat o ameliyatı olduktan sonra en önemli özelliği olan hızını kaybedecek muhtemelen

Şu dakikadan sonra satmak istesek alacağımız bonservis 4-5m olur maksimum. Maaşının yüzde 30-40'lık kısmını da bizim karşılamamız gerekir. Ben o yüzden risk alınıp ameliyat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten başka sol kanat bek kesin almalıydık ama almayacaklar tabii ki, ya da Eren Elmalı gibi rezil bir herife milyonlarca euroyu gömecekler

Ne pişmanlığı yav, alırken bilmiyorlar mıydı bu herifin zırt pırt sakatlandığını

Geri
Üst Alt