GSC Portal Galatasaray'da Kongre Belirsizliği!

İzlersin, izlersin!;)...'Tavuk budu tövbe tutmaz' hesabı, kendimden biliyorum; daha geçen hafta üyeliğim bitmişti ve kesin kararımı vermiştim, Lig TV ye para vermeyecektim!...Maçtan 1 saat önce arayıp üyeliğimi yeniledim nitekim:D...Taraftarlık böyle bir şey:P...

Görüşlerine katılıyorum...
Yok renkdaş ciddiyim ya :D Derbi maçlarını falan izlerim diye düşünüyorum gerçi derbi maçı mı kaldı allasen? Sözde ezeli rakiplerimiz artık şikeci yaftası yedikleri için derbi etiketi otomatik olarak düştü zaten... Artık Galatasaray'ımın derbi maçı var demiyorum şikecilerle maçı var diyorum :asd22: CL veya avrupa maçlarını her halükarda izlerim zaten ona dayanamam :D Ama dediğin gibi yapmam etmem dersin izlersin Galatasaraylılık böyle birşey... O aşktan o tutkudan kolay kolay kopamazsın. Ünal Aysal'ın gitmesi bende çok büyük bir yara açar o bariz lakin yine de devam edebilirim belki bilemiyorum :D Ama ancak tek bir şekilde kati olarak Galatasaraylılığımı askıya alırım; Eğer Ünal Aysal gittikten sonra yerine "Fenerbahçe bizim dostumuzdur Aziz Yıldırım bizim dostumuzdur" veyahut "Siyasi kurumlardan özür diliyoruz hatalı davrandık" gibisinden düşüncelere sahip ve bunu yansıtan kukla bir başkan gelirse aleni bir şekilde forum üyeliğimi dahi iptal noktasına gelebilirim. Galatasaraylılığımı üzülerek zaten askıya alırım. Dolayısı ile bu forum dahi benim açımdan anlamını yitirebilir ;( Lakin bunu hiç temenni etmiyorum. Umarım herşey Galatasaray'a yakışan şekilde cereyan eder... :)

Geri
Üst Alt