Galatasaray'da Rota Korkmaz!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
Sarı kırmızılılarda Bülent Under'e yapılan teklifin kabul girmemesinin ardından teknik direktör arayışlarına devam eden sarı kırmızılı yönetim kulübün evlatlarına görev verme politikası kapsamında efsane kaptan Bülent Korkmaz'a teklif götürme kararı aldı.

Mali kriz ve vizyon konusunda yaşanan sıkıntı nedeni ile teknik direktörleri ikna etmekte zorlanan Dursun Özbek yönetimi , şu aşamada kulübü tanımayan bir teknik direktör ile çalışmak istemezken ,daha önce 2008-2009 sezonunda takımımızı çalıştıran kaptan ile en yakın zamanda masaya oturacak.

Muslera
Sabri
Semih
Hakan
Carole
Bilal
Donk
Selçuk
Olcan
Yasin
Umut

Hayırlı olsun.

D.o. yonetiminin hizla taraftar isyanina kosusu.

Bielsa ve Favre ile başladık, Bülent ile devam ediyoruz, Yılmaz Vural ile işi bititiriz...

korkmazderbi.jpg

Adam var dünyasında yüksek dağlar yaratmış
Kimisi yarı yola gelmeden havlu atmış
Adam var göstermelik gürlemese de eser
Adam var adam gibi harbiden racon keser
Genç bir adam tanıdım gereği kadar kibar
Reise gösterilir ancak böyle itibar..
Reise gösterilir ancak böyle itibar...

:tiphat:

Son düzenleme:
sarı kırmızılı yönetim kulübün evlatlarına görev verme politikası kapsamında efsane kaptan Bülent Korkmaz'a teklif götürme kararı aldı.

Kaptanı severim ama hocalık için yeterli olduğunu düşünmüyorum.

Bu adam aslında kötü bir teknik direktör değil ama galatasarayda tanınan birisi olduğu için kulübün evlatlarına kıyamaz bize selçuk gibi adamları hizaya çekebilecek bir t.d lazım.

2.Gezi Direnişi, Dursun yüzünden çıkacak resmen.

Denenmiş ve hiçbir şekilde başarıya ulaşamamış bir şeyi bir daha denemenin mantığı ne ki? Ünder, Korkmaz ne gerek var zaten yapılmış. İstemiyordum ama bu isimleri görünce en azından Okan Buruk gelsin diyorum. O hale getirdiler yani.

Geri
Üst Alt