Galatasaray’da Rota Nuri Şahin

her kuşu yedik, bi leylek kaldı. bu ne be kardeşim, sanki çok ihtiyacımız var nuriye. allah aşkına alın 2 kanat birde stoper girelim lige

Kiralanırsa muhteşem olur bence. Hem Selçuk kendini toparlar, hem de Arena'daki bazı dandik maçlarda Melo yerine Selçuk&Nuri ikilisiyle Telles&Bruma da aynı anda oynatılır falan, iyi olur bence.

Yine de pek ihtimal vermiyorum tabi orası ayrı.

Nuri yi, her defasında beğenmeye çokta hazır olarak izledim...Oynadığı oyunu hala çözemedim, kendisini Real e bile taşıyan hangi öne çıkan özelliği vardır, hala anlayabilmiş değilim?...Samimi söylüyorum, futbol bilgimden şüphe ettirecek bir konu haline geldi...Benim gözümle Nuri, şu dökülen Selçuk kadar bile faydalı olamaz, Sneijder la asla mukayese edilemez, Melo dan bahsetmeyelim zaten...''Overrated'' kavramımın en tipik örneklerinden birini, bunca bedelle akıldan geçirmek bile saçmalık olur, maddi yönden bir darboğaz durumu ortada ve kadro dökülürken...

" Bu hafta imza atmaya hazırlanan genç teknik adam Tuchel, yönetime ilk olarak Dortmund'da oynayan milli futbolcunun ismini verdi."

robin_crying_gif_by_namgis-d5zpvrb.gif

Geri
Üst Alt