Galatasaray'da Sakatlardan Güzel Haber!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
[h=4]Nigel De Jong, Serdar Aziz ve Sigthorsson milli arada takıma katılacak. Bu 3 futbolcunun dönüşüyle birlikte Galatasaray’daki forma rekabeti iyice artacak.[/h]
5063239.jpg

Galatasaray’ın 3 yeni transferi Serdar Aziz, Sigthorsson ve Nigel De Jong şanssız sakatlıklar yaşamıştı. Serdar ve Sigthorsson milli takımda oynadıkları maçlarda dizlerinden problem yaşarken, De Jong ise Kayserispor karşılaşmasını tamamlayamamıştı.

3 futbolcunun tedavisi devam ediyor ve hepsinin de milli arada takıma katılması bekleniyor. Özellikle Hollandalı De Jong’un, 7. haftadaki Gençlerbirliği mücadelesinde 18 kişilik kadroda yer alması kesin gibi. Serdar ve Sigthorsson’a ise kısa sürede açığı kapatmaları için özel bir program uygulanacak.

Bu 3 futbolcunun takıma katılmasıyla birlikte forma rekabeti iyice üst düzeye çıkacak. Bununla birlikte teknik direktör Riekerink’in maçlarda yapacağı hamle şansı da artacak.

FANATİK

nigel denen hongkong sene sonuna kadar max 20 maça çıkar 2.5m garanti nasıl olsa. :yenieek:

valla hollanda eşrafına para bayılacağımıza; evladımız, canımız, kanımız, aslan gsli burak yılmaz-a.k.a KRAL- kardeşimiz takımda kalsaydı demeden edemiyorum.

De Jong zor toparlar bizar.

eleman çok bitik.

hocada garip bir huy var daha dogrusu takıntı sakatlıktan dönen adam hazır bile olsa oynatmıyor sabri örneginde ya da yasinde gördük bunu

o oynayan adam sakatlanmadan yada takım puan kaybetmeden yeni oyuncuyu koymuyor umarım degistirir bu alıskanlıgı

De jong nasıl çıkar bilemem ama Serdar ve Sightorsondan daha çabuk iyileşeceği kesin!!

Diarra'ya parayı gömüp alacaktık. Büyük yanlış yaptık

Bana da Diarra ile fazla zaman kaybettik gibi geliyor. Aradığımız gerçek B2B 8 numarayı daha farklı yerlerde de arayabilirdik. Çok daha uygun da olabilirdi. Diarra çok enerjimizi ve zamanımızı çaldı. Hata yaptık o mevzuda.

hadi be kolbein
agac olduk bæ

kolbein gelsin gerisi hikaye.

Bende Kolbein´in ayni Tolga gibi süpriz bir cikis yapacagini düsünüyorum. Ancak bana göre tek forvet oynayabilecek bir oyuncu degil. Elmander tarzi, tam bir yardimci forvet gibi.

Bende Kolbein´in ayni Tolga gibi süpriz bir cikis yapacagini düsünüyorum. Ancak bana göre tek forvet oynayabilecek bir oyuncu degil. Elmander tarzi, tam bir yardimci forvet gibi.

Hava toplarında Eren'den bile iyi bence.Top dağıtması da fena değil.Her türlü tek forvet oynayabilir tarz olarak.Öyle bir görüntüsü var.Yanına yöresine adam sokamazsak ama çok etkisiz kalır

Hava toplarında Eren'den bile iyi bence.Top dağıtması da fena değil.Her türlü tek forvet oynayabilir tarz olarak.Öyle bir görüntüsü var.Yanına yöresine adam sokamazsak ama çok etkisiz kalır

Tam olarak teyitli degil ama ben Izlanda´yi 4-4-2 disinda oynadigini hatirlamiyorum, ve Sigtorson´u Izlanda maclarinda begenirdim. Cok kolay istatistik kasabilecegi Hollanda liginde silikdi, Fransa liginde yine sinifi gecemedi. Ve genel olarak oralarda hep tek forvet oynatildi.

Bizim acimizdan bir bug, bir sans olarak görmek istiyorum bunu. Belki dogru pozisyonunda oynatamadilar adami...

nigel denen hongkong sene sonuna kadar max 20 maça çıkar 2.5m garanti nasıl olsa. :yenieek:

valla hollanda eşrafına para bayılacağımıza; evladımız, canımız, kanımız, aslan gsli burak yılmaz-a.k.a KRAL- kardeşimiz takımda kalsaydı demeden edemiyorum.
Burak keşke dönse şu an çok üzülüyorum ama Erene ayıp olur gibi umut kekosu uğruna yedik çocuğu

iki tane kule ilerde süper olur podolski bruma kanatları ortada de jong tolga süper olur

Burak demeyin. Lutfen ama. Adam kazma kurtulduk rahat edin iste.

iki tane kule ilerde süper olur podolski bruma kanatları ortada de jong tolga süper olur

Böyle de oyunu çok sıkıştırabiliriz sanki.Podolski daha çok içerilerde oynadığı için forvet bölgesi çok sıkışabilir.Ben kanada Sinan veya Yasinden birisini alıp Podolskiyi içeride oynatmamız kanaatindeyim.Hem pas alış verişi daha sağlıklı olur hem de şut atacak serbest bir oyuncumuz olur.Yine de zayıf bir rakibe karşı test edilebilir bu düzen.Bakalım dediğim gibi sıkışma olacak mı yoksa daha mı akıcı olacak

Başlığı görünce Sabri'yle Chedjou sakatlandı sandım.

Geri
Üst Alt