Galatasaray'da Sedat İncesu İstifa Etti

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu istifa etti.

İncesu, verdiği demeçte, "Artık bu kadar dayanabildim. Bizi Avrupa’ya göndermemek için elinden geleni yapanlar sonunda kazandı. Aylardır bir kuruş almadım. Şu an Florya’dan evime yürüyerek gidiyorum. Beni çoluğuma çocuğuma rezil ettiler. Çocuğumun kumbarasındaki parasını alıyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan deneyimli koç, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, "Bitti" ifadesini kullandı.

Sedat İncesu, Sarı-Kırmızılı takım ile Türkiye ve dünyada birçok başarıya imza atmıştı.

1542888466538.webp

Mustafa Cengiz denilen şahsın ivedilikle istifa etmesi gerekir.Keza bu şubeye sponsor olmayan camianın ileri gelen zenginlerinin topunun Allah belasını versin.

Rezalet.

#MustafaCengizİstifa

Yazık günah yav futbolcuların aldıkları astronomik rakamların yanında şu adamlar ne kazanıyor da paralarını veremiyorsunuz bir de.

Rezillik resmen.

sent via GSC

Tesekkurler canaydin
Tesekkurler dursun
Tesekkurler aysal
Tesekkurler cengiz

Selçuk’un bir ayda aldığı para yeterli olurdu ama bizimkiler onunla uzatma derdindeler.
Gerçekten rezalet!

Amatör branşların tamamına yakınında rezillikleri Mustafa Cengiz ve yönetimi sayesinde yaşıyoruz.

Tüm amatör branşların kapanmasından yanayım.
Ancak bu şekilde abaşarılıysa eğer tüm sezon boyunca sadece selçuk'un maç başı aldığı kadar masrafı karşılamamak büyük rezalet.

Tüm amatör branşları lağvedin!

Aysal'ı, Dursun'u, Cengiz'i yok bu işin!

OLMAYACAK OLMAYACAK OLMAYACAK!!!

Bizim için çok büyük bir ayıptır bu olay, yazıklar olsun.

Selçuk’un bir ayda aldığı para yeterli olurdu ama bizimkiler onunla uzatma derdindeler.
Gerçekten rezalet!

Maç başı parası bile karşılar muhtemelen:d Amatör branşları kapatma olayı da komik adamların bize ne maliyeti var ki zaten?

Ah be Sedat hocam.

Yönetimin, branşında Türkiye'nin en iyi hocasını düşürdüğü bu durum tam bir rezillik.

Geri
Üst Alt