Galatasaray'da Şok Eden Ayrılık

Cevap: Galatasaray'da Şok Eden Ayrılık

2000 yılında takımı Faruk Süren ve Hakan Şükür yapıyordu.. 2011'de Aysal ve Ali Dürüst yapıyor.

Milan ve Fiodada sadece konu mankeni idi..

Eleştiri yapında, abartmayalım.Terimi yerden yere vuranların malesef Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum. Adam 2000 yılında UEFA kupasını aldırdı hiç yoktan biraz saygımız olsun.

Neden antrenör olmayı düşünmüyorsunuz. Yoksa çokmu fm2012 oynuyorsunuz. Bu dediklerinizi orda uygulayabilirsiniz.

tam futbolcularımızın habire bağları atmayacak ( alışana kadar tabii ), yüksek bilimden faydalanacağız, 3 günde bir maç temposuna alışacağız, altyapıdan çıkan ( emre çolak vb. ) futbolcularımız bir deri bir kemik olmayacak derken, çalışma temposunun doğurduğu kısa vadeli sakatlıklar yüzünden uzun vadede ki muvaffakiyeti terk ettik.Tam bizlik bir durum.. ne vakit uzun vadeli programların peşinde olacağız merek ediyorum....

Peki ya turnuva sonunda ne oldu?

Bütün oyuncular patır patır sakatlandı en iyisi 2 ay oynamadı ve çogu oyuncu 2-3 senedir kendine gelemedi.

Dogru giden herhangi birşey olduğuna inanmıyorum.

Terim geldiğinden beri bize tek katkısı Selçuk'un alınmasıdır başkada zerre kadar yararı olduğuna inanmıyorum.

Ne planı var

ne programı var

ne sistemi var

ne oyuncu geliştirebiliyor

ne oyuncu yetiştirebiliyor

ne günümüz futbolundan anlıyor

ne dünyayı takip ediyor

ne rakipleri analiz ediyor (maç öncesi ve maç esnasında)

Gençleri kadro'ya alamıyor (Semih'i bile mecbur kaldığı için oynattı)

Bunları geçtim Culio,Pino,Stancu gibi yedek kalmayı sorun etmeyecek adamlar varken hepsini yolladı.

Sabri,Servet,Hakan,Gökhan,Ayhan,Kazım gibi sahada ne yaptığından haberi olmayan oyunculardan birer Maradona yaratmaya kalkıyor üstelik bunuda GAZ ile becerebileceğini sanıyor.

Ne kadar kinin varsa kus! çok değil, bir müddet sonra sn. Terim'i yerden göğe çıkartacaksın.

Peki ya turnuva sonunda ne oldu?

Bütün oyuncular patır patır sakatlandı en iyisi 2 ay oynamadı ve çogu oyuncu 2-3 senedir kendine gelemedi.

Dogru giden herhangi birşey olduğuna inanmıyorum.

Terim geldiğinden beri bize tek katkısı Selçuk'un alınmasıdır başkada zerre kadar yararı olduğuna inanmıyorum.

Ne planı var

ne programı var

ne sistemi var

ne oyuncu geliştirebiliyor

ne oyuncu yetiştirebiliyor

ne günümüz futbolundan anlıyor

ne dünyayı takip ediyor

ne rakipleri analiz ediyor (maç öncesi ve maç esnasında)

Gençleri kadro'ya alamıyor (Semih'i bile mecbur kaldığı için oynattı)

Bunları geçtim Culio,Pino,Stancu gibi yedek kalmayı sorun etmeyecek adamlar varken hepsini yolladı.

Sabri,Servet,Hakan,Gökhan,Ayhan,Kazım gibi sahada ne yaptığından haberi olmayan oyunculardan birer Maradona yaratmaya kalkıyor üstelik bunuda GAZ ile becerebileceğini sanıyor.

Ne sistemi bekliyosun?

Sistem derken takımın komple degiştiginden haberin yok heralde? Bi sabredin ya.gecen seneki 11den kac oyuncu kalmış kac oyuncu gelmiş.Terim olmasaydı melo fln hayatta boyle oynamazdı.Selcuk gelmezdi belki ve engin kendini yırtmazdı. Stat şuan 35000 doluyosa 20000 dolardı. Bunlar acık ve net. Sistem yokmuş. herşey gazmış.Evet gaz arkadaşım superlig te oynuyoruz sadece.Yıllardır soylemedikmi bizim turk oyuncuların dilinden anlıyacak adam lazım diye.Sistemi zaten soyledik hala sistem diyosunuz ayıp be biraz saygınız olsun. Terim olmasında kimi istiyosun mesela kim olmalı?

Culio konusunda katılıyorum. Ama takımda diger saydıgın turk oyuncular kaldı.Napsın kulup 30 futbolcuyu satıp 30 tanemi alsın nasıl bir mantıktır bunları yazarken dusunmuyomusunuz hiç?

Elbet birileri kalıcaktı bu adamlarıda eski hırslarıyla oynatmaya calışıyor.Hakan balta mesela kotu degil adam gibi oynayınca ilk geldiginde gayet begeniyoduk adamı bunları takımda tutuyo işte nedir sorununuz terimle.Mantıklı bişey soylense tamam ama hiç bişey yok.Forumda bazılarının takıntısı var bence resmen.

ahmed arif ban

Bugün haberlerde Galatasaray sakatlıkların artması sebebiyle kondisyonerini yolladı haberi yapmışlar. Yazık gerçekten yazık. Hiç araştırmıyor mu bu gazeteci dediğimiz adamlar ?

Adamın kişisel ve resmi twitter & facebook sayfası var, azıcık ingilizceleri varsa anlarlar neden ayrıldığını kondisyonerin.

fatih hocayı beğenmeyen arkadas sanırım ondan önceki ruhsuzlar ordusunun özlemini çekmekte için için...

fatih hoca sistemi yanlış bile kursa çıkan herkes savaşan bir futbol sergiliyor sanırım hepimizin isteğide buydu galiba.

Sok oldugumu belirtmismiydim?

Geri
Üst Alt