Galatasaray’da Teknik Adam Düğümü Çözülüyor

Öyle olmalı zaten.

Seneyede S.D olur.

açıkçası sportif direktör de olmasın... bu laftan nefret etsem de türkiye'de olabilecek birşey değil... egolar çarpışır maalesef... bu ancak erdal gibi alman altyapısı ve kültürü almış biriyle genç jenerasyon alman teknik adamlarıyla yürüyebilir... yönetim bence doğru sistemi buldu ama doğru adamı bulamadı...

Yani sen diyorsun ki Fatih Terim'in başından beri planı yüksek maaş ile milli takıma dönmekti? Kusura bakma ama bu bana mantıklı gelmiyor. Bir şekilde (nasıl yapılır bilmiyorum) Fatih Terim'in bu takımın başında tutulması gerekiyordu. Ben Fatih Terim'in başarısız olacağına da inanmıyorum açıkçası.. Tabi bunlar benim düşüncelerim, tersine inanmayı inan ben de çok isterdim, içim rahat olurdu en azından. Şu an elimizdeki fırsatı kendimiz teperek rezalet bir duruma düştüğümüzü düşünüyorum. Kurtuluş yolumuz da yok gibi maalesef.

Basindan beri demiyorum. Milli takim devreye girdiğinden beri diyorum. Terimin bir talibi olmasaydi, farkli hareket ederdi.

denizlinin fb maçında bir bjk kadrosu vardı ilk 11deki oyuncular şöyle

ibrahim kaş, sivok, ferrari, ibrahim üzülmez, ibr. toraman, fink, ernst, ism. köyb.

tam 8 tane defansif oyuncuyla ilk 11de

bazen aklı gidiyor bu sebeple korkuyorum yoksa denizliyi isterim açıkcası

Yemin ediyorum başımıza Denizli belasını resmen medya getirdi. Denizli diye diye zorla adamı takımın başına getirdiler. Bu senemizin de içine ettiler amaçlarına ulaştılar hayırlı olsun.

Üç yıldır CL'de direk gidiyoruz 2 yıldır gruplardan çıkıyoruz bu sene sıfır çekmesek iyidir. Ne diyim emekleri boşa gitmeyecek gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt