Galatasaray'da Transfer Harekatı Erken Başladı!

Emre Arslan

Cezalı
X9BJLo.png

Galatasaray, PSV'yle kontratı sezon sonunda bitecek 22 yaşındaki yıldız Willems'i radarına aldı. Sarı-kırmızılılar hücum hattına da Huntelaar'ı düşünüyor.

Ara transfer için Galatasaray’ın gözüne bir sol bek çarptı. Sarı-kırmızılılar, PSV forması giyen Jetro Willems'i transfer listesine aldı. Jan Olde Riekerink, önerdiği genç oyuncu için “Galatasaray’ın geleceği olur” ifadesini kullandı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuyu makul bir rakama transfer etmek isteyen Galatasaray, devre arasında Hollanda ekibiyle temasa geçecek. Willems, bu sezon 18 maçta gol atamadı.

FORVETE DE HOLLANDALI

Galatasaray, golcü Klaas-Jan Huntelaar'ın transferini bitirmek için de gaza bastı. Geçen günlerde vatandaşı Sneijder ile görüşen yıldız ismin “Schalke'den ayrılma zamanı geldi. Galatasaray gibi büyük bir kulüpte futbolu bırakmak istiyorum” demesinin ardından Wesley, bunu sarı-kırmızılı yönetime iletmişti. Harekete geçen yönetim, alman kulübünün kapısını çaldı ve vakit kaybetmeden pazarlıklara başladı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Huntelaar için Galatasaray yönetimi, 1.5 milyon euro'luk bir teklif yaptı. Hollandalı golcünün sözleşmesinde geçen sene 1 yıllık opsiyon maddesi eklenmesine rağmen iki tarafın da bu maddeyi dondurma konusunda el sıkıştığı öğrenildi.

Almanların buna olumlu baktığı belirtiliyor. Huntelaar transferinin gelecek günlerde olumlu sonuçlanması bekleniyor.

AMK Spor

Galatasaray'da Transfer Harekatı Erken Başladı!

Insallah bu hatalari yapmayiz.

Huntelaar vs. vs.

Artik ben biktim öyle oyunculardan. Altin caglarini geride birakmis oyunculari istemiyorum.

Genc Dinamik oyuncular istiyorum. Scout Transferleri istiyorum.

Willems gelsin, Huntelaar uzak dursun. Muzmin sakat ve yasli zaten.

forma rengimizi turuncu, lakabımızı da portakallar yapalım

J.Willems'ı acilen klübümüze davet ediyoruz

J.Willems&Bruma sol kanadı bu ligde neler yapar varya :atess:

Willems gelsin

Huntelaar uzak dursun,sakat adam düzelmez artik

Huntelar kucuk sneijderin pipisini yesin. O malin pesinden kosan embesildir, 3 sene pesinden kostuk beyfendi iplemedi.

Sol beke Jetro Willems sağ bek Linnes , sağ kanada ise Westham'da forma şansı bulamayan Sofiane Feghouli (Kiralık) güzel olur.

Jetro Willems'i FM kariyerimde Inter'e aldım ama sürekli kırmızı görüyor oynatmıyorum. Bence almamalıyız. İyi forumlar.

{taptap}

mario gomeze de müzmin sakat,bitmiş diyordu millet ligin anasını ağlattı. 35 yaşındaki drogbada da aynı şey oldu kalite bu ülkede herzaman ezer geçer çünkü lig kalitesiz. huntelaar makul bi ücrete süper olur

Willems ve Bruma ile efsane olur sol taraf.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne olsun ya iş güç, evlilik falan derken zaman kalmıyor. yine de sık sık uğruyorum da çok aktif diyaloga dahil olamıyorum

senin çocuk naptı büyüyor mu :D
vaay hayırlı olsun evlilik mantık dışı birşey umarım mutlu olursun.

benim oğlan 2.5 yaşında oldu nerdeyse , 3 lü ve hole holey çektirmeyi öğretiyorum :D

Geri
Üst Alt