Galatasaray’dan Bilal Atağı

Aga şimdi çıkıp videoya göre adam beğeniyonuz futbol aklınız bu kadar diye yönetime saydıranlar olabilir ama videoya göre eğer bir adam alınacaksa o bu adam olmalı herif dikine oynamanın kitabını yazmış ayrıca heerenvenin kanatlarını bi çuvala doldurun gelin o nedir abi herifler akıyo kaleye doğru Hollanda o küçük ülke neler başarıyo yıllardır ne topçular çıkarıyor hayretle takip ediyoruz efenim.

Kısa Bilal sanmıştım

Aga şimdi çıkıp videoya göre adam beğeniyonuz futbol aklınız bu kadar diye yönetime saydıranlar olabilir ama videoya göre eğer bir adam alınacaksa o bu adam olmalı herif dikine oynamanın kitabını yazmış ayrıca heerenvenin kanatlarını bi çuvala doldurun gelin o nedir abi herifler akıyo kaleye doğru Hollanda o küçük ülke neler başarıyo yıllardır ne topçular çıkarıyor hayretle takip ediyoruz efenim.

hereven sürekli kanat oyuncusu cıkarıyor bu doğru

özellikle faslı oyuncularda iyiler

ne biçim bi transfer politikası anlamadım sanki aldıklarımızı oynattıkta bu bebe kaldı sinan gümüş endoğan adilli kaan baysal umut Gündoğan bide genç yetenek diye anılan bi çocuk daha vardı geçen sene hazırlık maçında müthiş oynayan fransadan gelme bi çocuk vardı bu elemanların hangisine şans verdik çoğunu hoca kampa götürmedi verilen paralara yazık günah oynatmayacağın adamı ne diyon alıyon anlamıyorumki

bana bu gibi adamlarla gelin işte hollanda 1. liginde 22 maçta 6 gol 5 asist yapmış alacaksan böyle gençleri alacaksın hadi inşallah

Bize gelmez (Turkiye ye gelmez)

Takiminda kalacagini daha gecen söylemedimi bu adam yahu..herkes gazeteci oluyor bu ülkede

Şutunu yetersiz buldum. Videolarda atığı golerdeki şutlarda bile yetersizlik görünüyor.

Ama yetenek olarak töreden çok daha faydalı ve üretken.

Töreye göre oyunu hızlı oynamasını seven birisi.

+

Henüz 19 yaşındaymış. Şut sertliği fena değil yaşına göre. Geliştire bilir.

Umarım yasinlere vereceğimiz paraları buna veririz.

Videodan izledigim kadariyla akilli bir oyuncu, rakibinin hamle yapamayacagi yere yoneliyor hep, bir de hizla giderken aniden durabilmesi veya yon degistirebilmesi guzel meziyet.

Bazi arkadaslar sagbek de oynayabiliyor diye yazmis, eger oyleyse kesin alinmali.

Turk, sagbek, her iki kanatta oynuyor, dikine oynuyor, hizli, gol atiyor, asist yapiyor.

Daha ne ariyoruz ki alalim bitsin iste.

Geri
Üst Alt