Galatasaray'dan CAS Açıklaması!

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
1539635984115.webp

CAS BAŞVURUSU HAKKINDA AÇIKLAMA

Şirketimiz ile UEFA arasında imzalanmış olan yapılandırma anlaşmasının, UEFA Finansal Kontrol Organı Yargı Dairesi (CFCB Adjudicatory Chamber) tarafından yeniden incelenmek üzere UEFA Finansal Kontrol Organı Soruşturma Dairesi’ne (CFCB Investigatory Chamber) gönderilmesine dair kararına karşı Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdinde itiraz başvurusunda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şirketimiz ile UEFA arasında imzalanmış olan yapılandırma anlaşmasının, UEFA Finansal Kontrol Organı Yargı Dairesi (CFCB Adjudicatory Chamber) tarafından yeniden incelenmek üzere UEFA Finansal Kontrol Organı Soruşturma Dairesi’ne (CFCB Investigatory Chamber) gönderilmesine dair kararına karşı Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdinde itiraz başvurusunda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

UEFA'dan anlaşmanın aksi yönünde bir şey çıkmadığı sürece CAS'a başvurmak doğru mu?

Yeniden inceleme yapılacak diye CAS'a başvurmak ne kadar mantıklı tartışılır.

Bu sezon gidebildiğimiz kadar gitmemiz gerekiyor yoksa gene ceza alırsak çok büyük sıkıntılar yaşarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yapacak bir şey yok. Her sene böyle ffp diye sürüneceksek versinler adam akıllı 3 sene. En dibi görelim. Elbet birilerinin aklı başına gelir de kulübü adam gibi yönetirler.

Bazilari anlamamakta zorlaniyor galiba
Olay su
Sen adamla sözlesme imzaliyorsun, ona göre finansal plani yapiyorsun, transfer yapmiyorsun belkide bu yüzden sampiyon olamiyacagiz...sonra adamlar geliyor birdaha bakcaz diyor...
Böyle birsey olabilirmiya? Yönetim en dogru seyi yapti, öyle kafalarina göre anlasmadan cayamazlar

3 yıl olayı malesef doğru.ali Koç bankalardan alınan kredi için şimdiden erken ödeme talimatı vermiş.galatasaraydan ödeme bekleniyormuş avrup kupalarına giriş parasını ..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aspordaki saklabanlar gerek yoktu buna dedigine göre dogru yapmis yönetim

Sanırım Zekeriya'nın üstüne oturmak üzereyiz.

Uefa çatırdayacak. Nekadar mantıklı bilinmez ama olası bi olumlu durum bütün davayı kapatır

en azindan Cengiz dediklerini yaptigini görüyoruz

Yapacak bir şey yok. Her sene böyle ffp diye sürüneceksek versinler adam akıllı 3 sene. En dibi görelim. Elbet birilerinin aklı başına gelir de kulübü adam gibi yönetirler.
Yoğ artık. Ne 3 senesi 1 sene bile veremiyorlar ne yaptık şike mi yaptık adam mı öldürdük

Ben bizim beceriksiz yönetimler ve yıllardır süregelen maddi durum için dedim. Her sene fpp diye sıkintı yasayacaksak gitmeyelim birkaç yıl, yöneticiler de artık anlasın. Yoksa her sene aynı sıkıntılar çıkacak karşımıza.

Ya ne kadar abartıldı bu durum anlamıyorum. Bize ceza gelmeyecek. Milan ın men cazası kaldırıldı. Bizim durumumuz çok daha iyi ve taahhütlerimizi yerine getirme gücümüz var. Men cezası veya başka bir ceza gelmeyecek.

Geri
Üst Alt