GSC Haber Galatasaray'dan Mancini'ye Başarı Dileği

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
EEBk4g1.jpg

Galatasaray'dan jest...

Detaylar GSC Portal'da...

Son jestimiz olsun bu adama, bizden uzak olması en hayırlısı

Bu jeste karsılık devre arası Burak'ı götürür herhal.

Mancini' nin katkısını konuşacaksak eğer Prandelli' den halliceydi. Adam TD. lerin kralı ilan edilecek neredeyse. Sadece Prandelli' den daha mantıklıydı. Hepsi bu.

36 maçta farklı kadro, maçta iyi oynayanın bir sonraki hafta kadroya giremeyişi, dk. 94 te gol atmamız gerekirken Drogba' nın çıkartılarak yerine Ceyhun' un alınışı. 3 ön liberolu kadrolar. Vs. vs.

GT-I9300 Tapatalk

Bu adamla ozel bir iliskimiz oldu..

Bizde ne kadar tuhaf ve facia hoca olsaydi da, sanki daha hala bizim hocamiz gibi hissediyor insan.

Gitdi tapiyorusunuz. Burdayken küfürler ucuyordu...kac tane deplasman maclari kazandik? Kagit skandallari vs..
Evet Prandelli iyi bi T.D. degil,ama Mancini de ile GS in,,mayasi tutmadi"

beni bilen bilir geldigi gunden beri destekcisiyim mancininin. takim 2-3 senedir hangi maci iyi oynamis allasen. hocada degil oyuncularda arayin biraz. kagit skandali nedir ya adam kagida yazip kadroyu vermis cok mu abes. fb li elestirmez bu kadar

beni bilen bilir geldigi gunden beri destekcisiyim mancininin. takim 2-3 senedir hangi maci iyi oynamis allasen. hocada degil oyuncularda arayin biraz. kagit skandali nedir ya adam kagida yazip kadroyu vermis cok mu abes. fb li elestirmez bu kadar

Bazi T.D. vardir kagit parcalari ile taktik vermeye calisir(...) bazi T.D vardir Gözleri ile taktik değiştirir.

Gitdi tapiyorusunuz. Burdayken küfürler ucuyordu...kac tane deplasman maclari kazandik? Kagit skandallari vs..
Evet Prandelli iyi bi T.D. degil,ama Mancini de ile GS in,,mayasi tutmadi"

arda deniz geldiğinden beri hiç kötülemedi adamı laf olsun diye yorum atmayın

Bazi T.D. vardir kagit parcalari ile taktik vermeye calisir(...) bazi T.D vardir Gözleri ile taktik değiştirir.
onemli olan taktigin degismesi. araclara takilmayalim. gozuyle taktik degistirecek adami buradaki oyuncular anlamaz zaten

ulan terimin fanboyları sizi testere filmindeki gibi bir mekana tıkayıp, size karşı birikmiş tüm sadist duygularımı dökmek istiyorum :asd22:

Geri
Üst Alt