Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.930
- 9.246
- 2.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni uyandım..@Melih Peker hocam 1 cümle
Teşekkür ederiz üstat.Yeni uyandım..
İleri orta düzeyde strain ( kanama ve zorlanma ) eğer mr raporu direk böyle diyorsa çok belirsiz bir rapor sunulmuş demektir
Bunun halka yapılan bir sözel açıklama olduğunu varsayıyorum
Dünyada spor yaralanmalarında “ British Athletics Muscle Injury Classification (BAMIC) “ kullanılmaktadır. Bu sınıflandırma 0-4 arasında detaylı bir skala sunar ve sporcunun sahalara ne zaman döneceğine dair daha net bir tablo ortaya koyar.
Açıklama ile grade 2-3 strain ifade ediliyorsa ve eğer bu tendon hasarı da içeriyorsa oyuncularımızın sahaya geri dönmesi bir ayı bulabilir anlamına gelir ki hem orta saha hem de forvete ilk 11 transferi yapılmamış olması koca transfer döneminde taraftarın o kadar uyarısına rağmen nasıl bir gaflete düşüldüğünün acı bir göstergesi oldu.
Oyuncularımıza acil şifalar dilerim.
Öyle ama oyun tarzımız yeni sakatlıklara gebeTeşekkür ederiz üstat.
Milli ara şans oldu o zaman bizim için yapacak birşey yok
Öyle ama oyun tarzımız yeni sakatlıklara gebe
Ve özellikle bu kadar eksiğe rağmen Ş.liginde ne galibiyetler aldık, Davinson sarı kartı ve inanılmaz bir şansızlikla Osimhenin kolu kirilmasaydi Liverpoolu elerdik, yani takımın potansiyeli ortadayken artık bu sezon tarihi bir dönem geçirmeyi beklerken şu düştüğümüz duruma bak! Şu kadroyu adam gibi toparlasaydik ne Sportingi ben Barça maçından bile galibiyet umardim!!Yani ne diye şaşırıyor ve vah vah ediyoruzki zaten bu iki topçumuzda sık sık sakatlanması ile meşhur senede 20-25 maç arası oynayan arkadaşlar. Burda asıl sıkıntı bunu bile bile yerlerine düzgün alternatif oyuncu bulamayan yöneticilerdir. Burda aylardır bas bas bağırıyoruz madem oyun stilimiz bu adama ve bağlı ona yakın bir forvet ve yine takım savunmasının sigortası Lemina ise onun yokluğunu aratmayacak bir 6 numara. Yeminle bas bas bağırdık, en aptalı bile senin şu yaşayacağın durumun farkındaydı ama farkında olmayan bir teknik ekip ve yönetici grubuna sahibiz. Hele Abdulkerimi söylemiyorum bile