Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oda "bana X haberi yay diye mama verdiler" demesin diyedir belkide.Umarım dedikleri gibi açarlar da isim vermemeleri şüphe bıraktı
Hem mamalayıp hem dava açmış olabilirleroda "bana X haberi yay diye mama verdiler" demesin diyedir belkide.
Anlık Yakup Çınar:oda "bana X haberi yay diye mama verdiler" demesin diyedir belkide.
bu herif belgeyi nerden alacakHem mamalayıp hem dava açmış olabilirlerşaşırmam
Biri vermiştir yav en son google translate'den Fabrizio'ya teşekkür ediyordu, nasıl gidip Brezilya'dan sözleşme bulsun. Onu da kimse sorgulamaz diye baştan sona yanlış çevirmiş zaten.bu herif belgeyi nerden alacak
arada yagızada acsalar keskeBiri vermiştir yav en son google translate'den Fabrizio'ya teşekkür ediyordu, nasıl gidip Brezilya'dan sözleşme bulsun. Onu da kimse sorgulamaz diye baştan sona yanlış çevirmiş zaten.
Bu Yakup, Yunus Akgünle kankaydı tek çekincem Yunus'un bu adam yüzünden saçma işlere girmemesi.
Ahlatçı abin twitter'da takip edip haberlerine rt beğeni falan atıyor, söyle bakalım ne diyecek.arada yagızada acsalar keske
o kimAhlatçı abin twitter'da takip edip haberlerine rt beğeni falan atıyor, söyle bakalım ne diyecek.
dursuncu oldun demekYönetim vs muhabirler karşılaşmasında yönetimi desteklerim her zaman
Muhabirler her şeyi hak ediyor
Dursun savunup milleti kandiranlar k.cını tutarak gezsin bi bakalımdursuncu oldun demek