Galatasaray'ın Diarra - Chedjou Takas Planı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Liverpool'un Brezilyalı orta sahası Lucas Leiva'yı renklerine bağlamak için Jürgen Klopp'un Sambacı'nın transferine vereceği izni bekleyen Galataaray, alternatifini Lassana Diarra olarak belirledi.

Portekizli stoperi Rolando'yu elinden çıkarmayı planlayan Fransız ekibi Marsilya, bu oyuncunun yerine ilk aday olarak Aslan'ın Kamerunlu savunmacısı Aurelien Chedjou'yu düşünüyor. Sarı-kırmızılı yönetim de eğer Leiva transferinde pürüz çıkarsa Marsilya'ya 'Al Chedjou'yu, ver Diarra'yı' diyecek.

Ancak burada önemli bir detay var. Diarra, Lokomotiv Moskova'dan Marsilya'ya usulsüz şekilde transfer olduğu gerekçesiyle CAS'tan 10 milyon Euro'luk ceza almıştı. Galatasaray, önce bu sorunun ortadan kaldırılmasını isteyecek ve ardından Diarra'yla sözleşme imzalayacak.

(Vatan)

Turnayi gozunden vuracagimiz bir hamle olur.

ya da bir taşla 2 kuş denilebilicek bir hamle.

Olabilir.

Lucas gelseydi keşke. Diarra'dan üstün bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Neyse Diarra gelsin de, yine parayı gidip garip bir adama gömmeyelim.

Olabilir.

Lucas gelseydi keşke. Diarra'dan üstün bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Neyse Diarra gelsin de, yine parayı gidip garip bir adama gömmeyelim.

Futbolcu olarak Diarra daha iyi daha özel birisi bence. Ama nedense ben de Lucas'in gelmesini istiyordum, o adamin bize ilac gibi gelecegini düsünüyorum. Tam aradigimiz adam ön libero icin.

Ama bos hayallere kapilmak istemiyorum, Dursun'un Leiva'yi alamayacagi belliydi. Leiva'yi alamayan adam Diarra'yi hayatta alamaz.

Cavanda, Carole, Diarrah... ben olurum kafadan manyah... Cinsel organ içerikli bol bol tezahurat olur... :sorrow:

Taslanacagimi biliyorum ama hala Chedjou nun en iyi stoperimiz oldugu fikrindeyim. Teknik oyuncu seviyorum abi ben. Iyi hissediyorum bilegi yumusak oyuncu olunca takimda. Risk alsin hosuma gidiyor. :D

Ben de Leiva'nın daha faydalı olacağını düşünenlerdenim. Diarra'ya da fitim ama Leiva ondan 2 yaş daha genç ve daha profesyonel. Yani geçen seneki Podolski vs Nani gibi düşünebilirsiniz.

Eğer diarrada gelirseyada lucas ki diarra tam bize göre takım şampiyonluğun en buyuk favorisiyiz herkez mırın kırın ediyor ama kadro gayet iyi olur.
Muslera
cavanda ched serdar corole
selçuk diarra
bruma sneijder podolski
Eren
yedeklerde tolga sinan ve emrah gayet iyi.

Eren: elmander ve drogbadan sonra ayagında top tutan hava hakimiyeti olan biri geldi.15.20 gol arası atar
emrah: pıtansiyeli olan bir genç antalyada oynarrn çok beğeniyordum.çalım atan dikine giden brumadan sonra tek adamımuz.yasinşn akıllısı

Tolga : sakatlanmazsa bjk tolgay etkisş yapar ama keşke tolgayı alsaydık muthiş bir adam

Diarra: çağ atlatır lucas ise seviye atlatır.

ched giderse stoper ikilisi son derece sorunlu olacaktır diye düşünüyorum.

marsilyaya cecuyu veririz.
bir miktar da para veririz
diarrayı alamayız

burda kime gönderme yaptın yine

CnqZNTIXgAMqGn8.jpg

Planı gerçekleştirmeyen şerefsizdir

-Tapatalk-

Chedjou ve stoper aynı cümle içinde kullanmak yasaklanmalı!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt