- 26 Kasım 2012
- 179.035
- 240.978
- 5.688
RAMS Park'taki maçın ardından basına konuşan İnce, kariyeri boyunca sakatlıklar için hiçbir zaman belirli iyileşme süreleri vermediğini belirtti. Mauro Icardi ve Hakim Ziyech'in sakatlıklarıyla ilgili olarak İnce, "Ziyech milli takımdan sakatlıkla döndü. Zaman çizelgesi vermiyorum; kariyerim boyunca hiç vermedim. Oyuncuları günlük olarak takip ediyorum. Oyuncuları yüceltmek gibi bir eğilimimiz yok ama yıllar boyunca özveri gösterdikleri doğru. Ziyech bir kas kanaması ve hafif bir yırtıkla döndü. İyileşmesi için çalışmalara başladık. Aynı şey Icardi için de geçerli."
Mauro Icardi'nin tedavisinin ailevi nedenlerden dolayı 16 Eylül'den sonra Türkiye'de devam edeceğini kaydeden İnce, "Fenerbahçe'nin oyuncularıyla ilgili olarak, sağlıklarıyla ilgili herhangi bir görüşmem olmadı. Galatasaray bana Kostic'in sağlığıyla ilgili hiçbir şey sormadı. Onu görmedim ya da onunla tanışmadım. Dolayısıyla durumu hakkında bir bilgim yok" dedi.
İnce ayrıca Kaan Ayhan'ın herhangi bir sakatlığının bulunmadığını belirtti.
[meritking.news]
Mauro Icardi'nin tedavisinin ailevi nedenlerden dolayı 16 Eylül'den sonra Türkiye'de devam edeceğini kaydeden İnce, "Fenerbahçe'nin oyuncularıyla ilgili olarak, sağlıklarıyla ilgili herhangi bir görüşmem olmadı. Galatasaray bana Kostic'in sağlığıyla ilgili hiçbir şey sormadı. Onu görmedim ya da onunla tanışmadım. Dolayısıyla durumu hakkında bir bilgim yok" dedi.
İnce ayrıca Kaan Ayhan'ın herhangi bir sakatlığının bulunmadığını belirtti.
[meritking.news]