Galatasaray'ın Nuno Tavares'e İlgisi Var

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'ın Marsilya'da kiralık olarak sezonu geçiren sol bek Nuno Tavares'e ciddi ilgisi var.

(Burhan Can Terzi / Sportcell)

4'lu defansin sol beki degil bana kalirsa.

Kiralık+opsiyon güzel olur, Kazımcan ile beraber iyi bir sol bek rotasyonu oluştururlar.

Hangisi formdaysa o oynar

Bunu pek hatirlamiyorum ama gecen sene Arsenal kiminle oynadigini unuttugum takima yenilirken basrolde bu vardi. Galiba net sekilde buydu

Ben bu herife fmde hocalık yaptım.

Zihinseli çok iyiydi fakat gel gelelim gelisim göstermeyen beceriksizin tekiydi

çok büyük bi fırsat çıkmazsa sol beki transferini gereksiz görüyorum.

boey giderse paraya sağ tarafta kıyarız.

Fx290aHXoAANXsd

Arsenal'dan gelip iş yapmayan oyuncu yok sanırım bizde. Eboue, Podolski, en son Torreira. Gelsin Tavares de. Kazımcan ile beraber güzel bir sol bek rotasyonu olur.

Sağ beki yerli yaparsak sol beke yabanci kaliteli oyuncu alabiliriz lakin boeyden sonra yine tempolu bek koymalıyız Leo asla olmaz

Yabancı sol bek olabilir alınmalı kesinlikle. Gelgelelim bu isim Tavares falan olmaz bu adamın konsantrasyon problemi var. Okan Hoca herkesten bir şekilde verim alıyor gelirse bu oyuncudan da faydalanır ama bence farklı bir isim daha iyi olur.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herif oynadıgımız oyuna daha uygun sag sola koşuyor ediyor teknik olarak yetersiz

2 ayaklıydı bu. Sağ bek de oynuyordu galiba yazın bakmıştım. Ya Angelino ya bu deniyordu o zaman.

Geri
Üst Alt