- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Otu boku haber yapip Galatssarayliyi galatasrayliya dusman etmeye sebep sadece medyadir ve malesef taraftar azicik beynini kullanamayan duygusal veya ard niyetli bir topluluktur. Geneli olarak bu boyledir ve belli bir egitim veya kendini bilmeyen bir toplum yetismedigi surece boyle kalacaktir.
Oyuna cok iyi gelip oyuncumuzun degindigi gibi anlayip dinlemeden medyadaki ard niyetli serefsizlerin attigi yazdigi habere inanmaktadir.
Ha oyuncunun yaptigi dogru mu tabiki yanlis.
Bu medya su an avrupada top kosturan ve ulkeyi tanitan arda turan'ada ayni seyi yapmistir.
Ve gene salak taraftar galeyana gelip basarisiz sonuclarla birlikte oyuncuyu koparmistir kulupten. Gene hatasi vardir ardanin da bunu da unutmamak gerekir, ama ilk hatayi yapan bu cocuga yapilan gibi o zamanin sartlarinda arda degildir.
Gunumuzde de ayni seyler devam etmektedir gerek acun gerek emreB. Konulari uzerinden ve hala galeyana gelen amipler mevcut.
Karsidakininde insan ve duygulari oldugunu unutmamali ona gire davranmak gerekmekte. Ama dedigim gibi belli bi egitim gorup kafayi azicik kullanamayan, medyadaki oyunlari goremeyecrk kdr kor olan taraftar oldugu surece cok zor.
Size sosyal medya hesabi uzerinden bi anda belki hakli oldugunuz konuda tonla kufur geldigini dusunun annenize bile bu kufrlerin geldigini ondan snra bi tartip bicip yorum yapin. Oneri sadece?
Hataya hata ile cevap vermektir bu cocugun yaptigi, belki ileride as oyuncumuz olacak ve kulube katki yapacak oyuncunun daha olmadan fikirlerinin degismesini sagliyacak bu ve bunun gibi haberler verilen tepkiler.. belki...
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşın kültür seviyesi yerlerde ki birine a.. çakalı diyebiliyor.
Bu lafları varoş semtlerde köşe başında şapkasını fırıncı gibi takan çakma adidas montla gezen mal topluluğundan duyarsın anca.
Böyle bi kelimeyi sporcuya ben yakıştıramadım.
Hatası var. Fakat affetsek nolacak ? Bu çocuklar düzgün eğitim almadıkça çakal çukal hep biz olacağız onların gözünde