Galatasaraylı Ryan Babel'den Ortalığı Karıştıran Paylaşım!

Cihan Ağzıkara

Hic sasmaz kutsal guvercin boku fali
Yönetici
Süper Moderatör
Screenshot_12.png

Sakatlığı sebebiyle PSG maçı kadrosunda olmayan Ryan Babel, Galatasaraylı taraftarları kızdıran bir paylaşım yaptı. Hollandalı oyuncunun takım arkadaşlarının yanında yer almak yerine Amerika'ya giderek görüntü paylaşması sosyal medyada eleştirildi.

TARAFTARI KIZDIRDI
Kritik PSG mücadelesi ve cumartesi günü ligdeki Ankaragücü maçı öncesi Amerika'dan görüntü paylaşan Ryan Babel, Galatasaray taraftarlarını kızdırdı. Taraftarlar, Babel'in Amerika'ya gitmesine anlam veremedi.

Kaynak: Mynet

Eskiden hocanın olduğu yerde 1 hafta karılarını göremezlerdi.

Nereden nereye...

Hem kızgınım, hem üzülüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben zaten sevmiyorum bu herifi. Hem verdiğimiz para çöpe gitti. Hem de ne bekliyorduk ki bu adamdan 3 yılı bağladık?
Ben Onyekuru alınacak bu adamda forvet ve kanatı yedekleyecek diye istiyordum. Beklentiler ve gerçekler farklı oldu. Kendisinin takımla alakası yok gibi video filan atardı atmıyor zaten hiç.

Ben Onyekuru alınacak bu adamda forvet ve kanatı yedekleyecek diye istiyordum. Beklentiler ve gerçekler farklı oldu. Kendisinin takımla alakası yok gibi video filan atardı atmıyor zaten hiç.
Hocanın geçmişinde rehabilite ettiği çok adam var diye bekleyip görelim dedik ama hoca da eskisi gibi değil. Kadınlara yürüyenler mi dersin, sosyal medya bağımlıları mı dersin, alemciler mi dersin... Bu iş çok zor düzelir gibime geliyor.

Bizim taraftar öfkesini kimden çıkaracağını çok iyi biliyor. Hepsi adalet timsali maşallah.

Bu rezilin transferine sevinenler vardi. BJK bile sözlesmesini uzatmayip yolladi.

Bonservisi elinde baska oyuncu yokmus gibi bu futbol emeklisini transfer ettiler.

Sevgili hocamız sakatlanıyor ve tatile gidiyor diye serdarı kadro dışı bırakmıştı ki 28 yaşında ve 5 milyon euro bonservis ödediğimiz adamdı...
Bu herif amerigalarda takılıyor 33 yaşında tulum gibi olmuş tarak başı gibi kafasını göstermekten başka ne halta yarıyor da hocanın adaleti bu hırboya ulaşamıyor. Eren ve serdara mı yetiyordu gücün terim efendi?

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın takım üzerinde hiç bir ağırlığı kalmamış. Eminim kendi aralarında bu bunak bu ihtiyar vs diye takulıyolardır. Eskiden olsa babel anında kadro dışı kalırdı ama şimdi iyileşsin hemen 11de olur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herife yıllık 3 milyon Euro ve 3 yıllık anlaşma veren ileri zekalı yönetimi ve teknik ekibimizi tekrar tekrar tebrik ediyorum.

Serdar Aziz veya baska türk oyuncusu ayni seyi yapsa, IGTV üzeri paylasim yaparak oyuncuyu silerdi hoca.

Takımı içeriden karıştırdığını sabote ettiğini düşünüyorum. Takım için Belhanda'dan bile daha tehlikeli bence. Bir de gittik bu herife 3 yıllık kontrat verdik. Yazık günah o paraya.

Belhandayla da mac icinde tartismislardi diye not düşelim :) kimin ne oldugu belli, defolup gideceksiniz ryans

Geri
Üst Alt