South Park ikili paketi ne kadar?şunları sarıyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 264124
black flag çoğu mağazadan kalkmıştı buradan alayım dedim.
ikili mi bilmiyorum tek oyun sanıyordum xboxta oynamıştım çok beğendimSouth Park ikili paketi ne kadar?
İki oyunu var, hatta üç. İlk iki oyun çok güzel, üçüncü oyunun bunlarla bir ilgisi yok, farklı türde farklı bir ekibin oyunuikili mi bilmiyorum tek oyun sanıyordum xboxta oynamıştım çok beğendim
Reis hepsi indirimdeydi tam paket ne kadardir bakip atarimİki oyunu var, hatta üç. İlk iki oyun çok güzel, üçüncü oyunun bunlarla bir ilgisi yok, farklı türde farklı bir ekibin oyunu
Benim en keyif aldığım AC oyunuydu temasından dolayı. Kesinlikle değerBlack Flag metacritic puanı da iyiymiş. Kontroller falan nasıl üstad? 200 lirayı hak eder mi? @Aras Şimşek
Reis hepsi indirimdeydi tam paket ne kadardir bakip atarim
Ben aldim dostum korsan teması muthis tabi bir kac dandik ac görevine katlanman gerekBlack Flag metacritic puanı da iyiymiş. Kontroller falan nasıl üstad? 200 lirayı hak eder mi? @Aras Şimşek
çıktığı gün eklenir ön sipariş olmadığı için çok yakında yazmışlar.Football Manager 2025'i bekleyenlere duyurulur! GamePass kütüphanesine eklenecek ama Day1 olmayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 264471
Day1 aynen, satış ekranında Windows logosu var ve GamePass için de 26 Kasım diyormuş ♥çıktığı gün eklenir ön sipariş olmadığı için çok yakında yazmışlar.
Benim ekiple bir girişeceğiz hazır boş vaktim varken de çok oynayacağımı sanmıyorumThrone and Liberty
oynucanız mı yeni cıkmıs
sıra var bayaBenim ekiple bir girişeceğiz hazır boş vaktim varken de çok oynayacağımı sanmıyorum
Sunucular klasik bayağı sıkıntılıymış. Beklemekte fayda varsıra var baya