Gardi: "Okan Buruk, Victor'u duyduktan sonra hemen iki forvetle oynamayı düşündü"

Melih Akan

Berlin Panteri
1725568684256.png

-Osimhen Galatasaray'a nasıl geldi?

George Gardi:”Anlaşma Cuma günü Avrupa piyasaları kapalıyken gece yarısı doğdu. Victor'un ayrılmadığını ve Napoli'de özel bir durum olduğunu gördüm. Kulübe oyuncuyu kiralık olarak vermek isteyip istemediklerini sordum, bana yeşil ışık yaktılar ve ben de hemen Türk kulübüyle temasa geçerek bunun kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu ancak birkaç gün içinde bitmesi gerektiğini söyledim.”

Victor'la konuştuktan sonra hemen gelmeye açık olduğunu gördüm. Onun için Galatasaray önemli bir kulüptü, oraya gidip oynamak bir onurdu. Gelme konusunda çok istekliydi.Bu şekilde doğdu, koç Okan Buruk ile bir video görüşmesi yaptık. Orada bana yapmak istediği diziliş değişikliğini anlattı: Gala 4-2-3-1 ile oynuyordu ama Victor'u duyduktan sonra hemen dizilişi değiştirmeyi ve iki forvetle oynamayı düşündü.”

Victor daha önce ikna olmuştu, sonrasında daha da ikna oldu. Kulüpler arasında resmi temaslar başladı ve müzakere büyük bir gizlilik içinde hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu kadar önemli bir olay olduğu için, taraflardan birinin araya girmesinden ya da fikrini değiştirmesinden korkuyordum.”

48 saatten kısa bir süre içinde oldu ve bitti. Başkanın Napoli'ye gelen özel uçağıyla Victor'u ailesiyle birlikte almak üzere Napoli'ye gittim ve oradan ayrıldık. Havaalanında büyük bir kalabalık vardı, taraftarların inanılmaz coşkusu vardı”.

Galatasaray bu hamlesiyle Avrupa'nın en iyi takımlarından birinin hücum potansiyeline sahip, tıpkı bir video oyunu gibi. Böyle iki oyuncuya karşı rakip savunmaları düşünmek bile istemiyorum... Ve Galatasaray sadece harika bir hücuma değil, her departmanda çok değerli oyunculara sahip bir takım."

TuttoMercatoWeb

koç Okan Buruk ile bir video görüşmesi yaptık. Orada bana yapmak istediği diziliş değişikliğini anlattı: Gala 4-2-3-1 ile oynuyordu ama Victor'u duyduktan sonra hemen dizilişi değiştirmeyi ve iki forvetle oynamayı düşündü."

sistem degisikligini gardi agabey de teyitlemis

Gardi’ye bırakalım bu işleri Cenk ve Hatipoğlu’da dövelim.

Bu adam Galatasaray’a sportif direktör olarak gelmez kandırmayalım kazancı kat ve kat fazladır ama bu adamla çalışmak zorundayız.Mükemmel transfer komitemiz scout futbolcu bulamıyorsa bu adamla çalışacaksın.

Di Marzio ilk haberi girerken Galatasaray sistem değişikliğine gidecek 3-5-2 oynayacak yazmıştı. Muhtemelen o haberi Di Marzio 'ya veren de Gardi

Sol kanat içinde bir oyuncu getirde oynayalım o zaman,kabak gibi açık kaldı orada,orta saha alacağımız yok bir şekilde idare edeceğiz o bölgede.

koç Okan Buruk ile bir video görüşmesi yaptık. Orada bana yapmak istediği diziliş değişikliğini anlattı: Gala 4-2-3-1 ile oynuyordu ama Victor'u duyduktan sonra hemen dizilişi değiştirmeyi ve iki forvetle oynamayı düşündü."

sistem degisikligini gardi agabey de teyitlemis
İyide 352 dememiş, belki 442 düşünüyordur Koç.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam isini mükemmel yapiyor

Ve en önemlisi iyi topcularla calisiyor

Geri
Üst Alt