Garry Rodrigues: "Galibiyet ekstra motivasyon ve güven verdi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
a4b33fd842e34a8cb4c9d4fab1ac598a.jpeg

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de forma giydiği 16 maçta 2 gole katkı yapan Garry Rodrigues, bu sezon ligdeki 17. maçında 7. gol katkısını yaptı.

Kayserispor karşısında 1 gol, 1 asistle oynayan Garry Rodrigues’in maç sonu açıklamaları şöyleydi:

"Tek hedef galibiyetti. Bu bizim için önemliydi. İyi bir başlangıç yaptık. Maça da iyi başladık. Çok iyi oynadık. İkinci yarı rakibimiz biraz daha iyi oynadı. Fena da defans yapmadık aslında. Böyle önemli bir deplasmandan 3 puan almak önemliydi."

"Maçın genelinde çok pozitif şeyler vardı. Kazanmayı isteyen, arzulayan ve hak eden bir Galatasaray gördük sahada. Baskı yediğimiz anlarda önemli bir gol attığımı düşünüyorum. Takımıma yardım etmiş oldum. Galibiyet ekstra motivasyon ve güven verdi ama dikkat etmemiz gereken şeyler de var."

galatasaray.org

Böyle oynama devam aslanım, kanat organizasyonu istiyorsak şart oğlu şart bu adam

Adam gibi adam Rodrigues inşallah ligin ikinci yarısında rakip defansları futbola küstürecek ...

antremanda çok çalış

antremandan sonra ekstra çalış

bize arap apaçilere mahrum etme

Çok beğendim Garry olunca takım bir başka oynuyor kanat organizasyonlarına giriyoruz o olmayınca kanatlar tıkanıyor resmen..Keşke 1 tık daha yetenekli olsaydı o zaman tutulmazdı elde

Geri
Üst Alt