Garry Rodrigues: "Neden transfer edildiğimi anlamaya çalışıyorum"

Emre Arslan

Cezalı
DBNN6O.jpg

Geldiğinden beri ligde Konya maçında 45, Karabük maçında 26, Akhisar maçında ise 20 dakika forma giyen Hollandalı oyuncu Türkiye Kupası'nda ise sadece Erzican maçında 90 dakika oynadı. Başakşehir maçında ise kulübeden çıkamadı. Bruma gitmediği için kadroda fazlalık olarak görünen Rodrigues ise bu duruma isyan etti.

Hollandalı oyuncu; bir süredir röportaj için kendisini arayan Yunan gazetecilere, "Oynamaya başlarsam konuşurum. Şimdi konuşacak ne var ki? Henüz neden transfer edildiğimi anlamaya çalışıyorum" sözlerini kullandı.

Sporcope

Senin gelmenle 2-3 topçunun performansı doğrudan arttı.
Eccük sabret

Bruma gitmediği için kadroda fazlalık olarak görünen Rodrigues ise bu duruma isyan etti.

Tam Turk medyasinin uydurma haberi.

bunu 100% söylemistir

Bunu niye aldılar.Forvet nerede.Çıldırmamak elde değil

ortasahaya adam alacaklarına ihtiyaç olmayan yere adam aldılar, bravo size.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

levent yine parayı boşa harcattı başka açıklaması yok sezon sonu akhisara kiralamaya uğraşıcaaz

Boşa geldiğini hiç düşünmüyorum Yasin-Bruma-Rodrigues üçlüsü gayet iyi bir rotasyon oldu

Neden mi alindin büyük ihtimal yasin veya bruma satilacakti ama evdeki hesap carsiya uymadi elde kaldilar. Garry bruma yasin ayni anda oynatmak istiyorsak 4-4-2 oynatirsin poldinin yanina garry veya yasini cekersin

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bu adam yerine orta saha alsak daha iyiydi.Sene sonu Bruma'yı satıp yerini bununla doldurmaya çalışacak büyük ihtimal yönetim :red:

Milletin gotunu kaldırmayın otursun oturduğu yerde sanki görende messi zanneder.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Tudor hocamin transferi garry

Gelecek sezon hocamiz takimin basina gectiginde oynar

Tamam kötü topçu değil Yasin-Sinan filan yerine banko oynar ama vallahi bende hiç anlamadım Garry Rodrigues'in niye alındığını

Takımın ortasaha leş defans dörtlüsü evlere şenlik daha tutup sol kanat alıyorlar

Yemin ediyorum dünyadaki en saçma kötü transfer politikasına sahip olabiliriz

Takımda tek işleyen yer Bruma'nın yerine adam aldık onu aldıktan sonra Bruma'da bozuldu birşeyler oldu oğlana

Beinsport daki adam Sivasspor a 800 bin Euro ya alma imkanimiz vardı geçen sezon almadık dedi keşke alsaydık satardik dedi.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt