GSC Scout # Gaston Pereiro

Nuh İsmail

Sarı Üye
Doğum tarihi: 1995
Uyruk: Uruguay
Takım: Psv
Mevki: 10 numara

Tok tekniği yüksek, sol ayaklı, teknik, pas ve şut kapasitesi iyi sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Geçem sezon istatiği: 36 maç 11 gol 8 asist
Bu sezon Ihattaren gelecek vaadeden isme forma şansı vermişler. Sakatlık geçmişi temiz.

PSV Gaston Pereiro'yu elden cikarmak istiyor zararina da olsa satmak istiyorlar bizde gormek isterdim kanatlarda 10 numara ve hatta forvet oynamisligi bile var

PSV neden satmak istiyormuş bu elemanı? Kaça bırakır 10 milyon euro transfermarkt piyasa değeri var. Belhanda ile kafa kafaya takas ederler mi?

PSV yetersiz buldugu icin elden cikarmak istiyor. Kisaca bir beklentileri yok bu elemandan artik. Bana gore de bizde oynayacak kapasitesi de yok suan zaten.

PSV Gaston Pereiro'yu elden cikarmak istiyor zararina da olsa satmak istiyorlar bizde gormek isterdim kanatlarda 10 numara ve hatta forvet oynamisligi bile var

Duran topları çok etkili kullanıyor. Sol ayağı gerçekten iyi sağ iç sağ açık uzaktan şutlarla daha faydalı olabilir

Biz Hagi'den ve Sneijder'den sonra gerçek bir 10 numara göremedik zaten. Cassio Lincoln ve Elano Blumer bile bu Belanda'dan kat kat daha iyiydi.

eski beşiktaş'taki talisca tam modern bir 10 numaraydı aslında çin'e gitti manyak herif

MLS'e gidecek galiba. Cincinnati istiyor hatta görüsüyorlar.

Son anda Cagliari ile anlasmis. Resmi aciklama bekleniyormus. Bonservis bedeli 2,5 milyon euro.

Emre akbabanin aynisi hem fizik hem oyun olarak bu kadar benzer olurdu, dönem dönem iyi oynuyodu

Kesin para ederdi, bedavaya gitmiş resmen. Tabi bizim kadro çöp yabancı profiline baktığı için yakışmıyor bize

Cagliari'de düzenli oynar +10m satılır. Fırsat transferlerini yapamıyoruz. 2m Ahmet çalık parası

Geri
Üst Alt