gayrimenkul fiyatları kiralık-satılık

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Evt renktaşlar böyle bi konu acıp sual edelim bu ev fiyatları ne olacak nereye varacak

başlıgından gördügüm üzere millet kafayı yemis

İstanbul için durum çok kötü 3 iş arkadaşım evinden çıkarıldı 1 tanesi yeni bebek bekliyor, 1 kira peşin 2 kira depozito 1 kira komisyon toplam 4 kira bedeli 16 bin tl ödeyerek yeni eve yerleşti taşınma parası falan hariç tabi. bizim durum belli değil ev sahibi şimdilik iyi zammı bekleyeceğiz.

3 kuruş paramız var ev alalım diyoruz ama reis bir gün düşük faizli kredi vericez dedi evleri zıplattı diğer gün sayın bakan Murat Kurum temmuz ağustosta aidat öder gibi ev alcaksınız dedi evleri yine zıplattı ama ortada bir şey yok henüz, alan da yok satan da fiyatlar tırmanıyor sadece bizde öyle kaldık. Alamayacağım ev falan.

doğru demiş 30bin avro diye okudum geçen bir yerde şu soldaki evlerdeki ücreti. alanı da satanı da bu fiyatlara kiralanmasına sebebiyet vereni de... bu işin sonu yok. düşmez de burlardan fiyatlar. yasa olarak karşılığı yok bu işin çünkü.

image16x9.img.1536.high.jpg

Satılık sanıp günde 100 kere arıyorlardır bunu

Satılık konut fiyatları için sıfır bir daireden bahsediyorsak Londra, Berlin vb. fiyatları ile yarışır durumda Türkiye'deki büyükşehirlerde fiyatlar.

TCMB döviz kurunu baskılayınca mal fiyatları anlamsız seviyeye ulaştı.

Kirada oturanlara sabır diliyorum.

Vala ben 0,99 dan kredi çekenlerdenim 2 senem kaldı ilk zamanlar çok yordu ama şimdi şükür diyorum..
o zamanlarda da konut fiyatları çok yüksekti, herkes cesaret edemiyordu çünkü şu durumlara gelineceğini kimse bilemiyordu. görebilene müthiş bir fırsatmış gerçekten

o zamanlarda da konut fiyatları çok yüksekti, herkes cesaret edemiyordu çünkü şu durumlara gelineceğini kimse bilemiyordu. görebilene müthiş bir fırsatmış gerçekten

Aynen öyle kardeşim sanki bedava almış gibii düşünülüyor ama atıyorum maaşım 5 bin kredi 3500’dü ödemesi. Bu ülkede şunu anladım yüksek enfs olduğu için TL borçlanmaktan korkmayın.. gençlere belki bi tavsiyem bu olabilir.. tab yinede kendi fikrim.

Geri
Üst Alt