Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tevfik Fikret ve Ali Sami Yen Anıtı Törenle Açıldı

Ben estetik kismina pek takilmiyorum cunku anlami estetikten agir basan insanlarin aniti ve daha onemlisi Atamiz, altlarinda bir mesale ile.

Benim takildigim stadin tam neresinde , sanki dogu-guney tribunleri arasindaki kose gibi duruyor, polis otobuslerinin dibine park ettigi..(kuzey-bati koseside olabilir ama arkada yol falan cirkin duruyor acikcasi)

Niye misal tam storeun karsi tarafinda bir alan var, orasi daha dogru olmaz miydi diye sorgulamadim degil.

Hatta o vadi projesine dusunerek tepeden tum o yapilacaklara bakacak sekilde de olabilirdi bilemedim.

Ama yapilmasi onemli ve gururlandiran bir sey.

Dursun ve avanesi oy avina cikmis ama boyle bir sey eksikti. Biraz aceleye getirilmis gibi olsa da kobani koyunlarinin suratina carpmisiz.

Ayrica renktaslarin belirttigi gibi bir walk of fame de artik dusunulup hayata gecirilmesi gerekli bir procedir. Yalniz bir CL kupasi icin en onde bir yer birakilarak yapilmalidir.

Hayri Cund heykeli için girişimlere başlanmış.

Emeği geçenlere ve başkana teşekkür ederiz

Dursun ve avanesi oy avina cikmis ama boyle bir sey eksikti. Biraz aceleye getirilmis gibi olsa da kobani koyunlarinin suratina carpmisiz.

Ayrica renktaslarin belirttigi gibi bir walk of fame de artik dusunulup hayata gecirilmesi gerekli bir procedir. Yalniz bir CL kupasi icin en onde bir yer birakilarak yapilmalidir.
Ne oy avı yav,adam 4/4 yapacak ceketini assa seçilir hatta bu sene şampiyon olamasa dahi seçilme olasılığı çok yüksek zaten.Böyle şeylere ihtiyacı mı var

Geri
Üst Alt