Haber Gaziantep FK, Selçuk İnan İle Yollarını Ayırdı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
681f34a40a76949bbc03ccc5.jpg

Gaziantep Futbol Kulübümüzde yaklaşık 1.5 sezondur teknik direktörlük görevini başarıyla üstlenen Sayın Selçuk İnan ile yollarımız karşılıklı anlaşma sağlanarak ayrılmıştır.

Bu görüşmede, futbolculuk kariyerinde Türk futboluna unutulmaz anlar yaşatan, hırsı ve karakteriyle örnek olan Selçuk İnan, kulübümüze duyduğu derin bağlılık ve mesleki sorumluluğu gereği, takımın geleceği için kan değişikliğinin doğru olacağı görüşünü paylaşmıştır.

Bu vesileyle, kulübümüze kattığı değer, saha ve saha dışında gösterdiği liderlik için Sayın Selçuk İnan ve değerli teknik ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar dileriz.

Selçuk İnan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Kırgın değilim. Kırgın olmamayı öğrendim. Çok zor şartlarda buraya geldim. Kariyerim için riskliydi belki. Birçok kiş, dostum bu görevi kabul etmemem gerektiğini söylemişti. Ben kabul ettim. Müthiş bir iş başardık. Neredeyse bütün transferleri yaptım. Ben buldum. Ben izledim. En düşük maaş bütçeli olarak neredeyse ligde kalmayı garantiledik. Seyircimizin tepki göstermesi, futbolda doğal. Sevginin bittiği yerde bazen umutlar yeşermiyor. O yüzden başkanımızla görüşeceğim. Artık görevimi tamamladığımı düşünüyorum."
Ne kariyeri var bunun

Kariyeri çok kırılgan başladı. Bu yaşta sevgi bitti, ben gider olmaz.

fenerli hocalar basarisiz olup takim degistirip duruyorlar onlara hic ses yok
selcuk da gsli sayilmaz ama en azindan mac satmiyordu

Lig zaten 8 yerli hoca arasinda donuyor
Bir ara Yilmaz Vural Hikmet Karaman İrfan Buz Tolunay Erol Bulut filan degisimli hocalik yapiyordu simdide
Burak Selcuk Volkan Arda bunlar donusumlu hocalik yapacak

Anadolu takimlarinin yerinde olsam asla yerli hoca getirmem bir sene biri kovuyor obur klube ne guzel done done zengin olup paralari cukkaliyorlar acaip guzel meslek

42 puanlari var
Dusme korkusu yok
Antep taraftari hangi kafayı yaşıyor ayıp yahu

Antep seneye dussun yav selcuk ibb basaksehire gider badicinin isi bitti

Artısını da eksisini de göremedik.

En az 2-3 sezon daha hocalık yaparsa kafada tam oturur.

Halil Dervişoğlu'nu hedef santrafor olarak kullanan birinin çıkıp da taraftara sitem etmesi komik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaraylıları ligden temizliyorlar bizim ahmaklar da alkış tutuyorlar. Meydan çağdaşlara kalsin.

Bunlarında hiç bir farkı yok, aman ne derler diye bize kan kusturup Fener'e kurabiye gibi oluyorlar. Bize gerçek Galatasaraylı insanlar lazım onun postunu giymişler değil. Selçuk ile Arda bu işi çok iyi becermiş, insanları kandırmış sinsi insanlardır.

Bunlar işsiz kalır sonra burda rızaların apoların vb. götünü yalarlar medet beklerler

hocalıkta yatış modunu erken açtı

Gaziantep FK’da Selçuk İnan’la yollar karşılıklı anlaşılarak ayrıldı.

Geri
Üst Alt