Üye Görüşü Genç Revizyonu

Bu kadroyla hedefimiz ne olacak peki? Bu kadro ilk 4'e zor girer bunun da farkındasınız herhalde. Yani tamam mütevazi kadro kurarsın da, bunun da bir adabı olur. En fazla Kasımpaşa ile kapışır bu kadro.

Bence şuanki kadrodan iyi en fazla aynı olur.. En azından eldeki oyuncuları çıkarırsın as oyunculardan bir Melo yok.. Yedekte Hakan,Hamit, Yekta olunca şampiyonluğa oynuyoruz, Yedekte Emre Can, İbrahim, Furkan olunca 4. mü oluyoruz?

Hem yedek olabilecek oyunculara 3-4 milyon € verilmesinden şikayet edersiniz hemde yedekde gençler olunca bu takımın hedefi ne dersiniz ilginçsiniz.. Sildiğim çoğu oyuncu zaten forma şansı bulamayan forma verildiğinde saç baş yolduran isimler

Sinan, Eray, Veysel, Hakan, Gökhan, Yekta, Hamit, Olcan, Umut olmayınca Umut'u biraz kenara koyarsak hangisinden 1 gram katkı alabiliyoruz? Bu yedekler olmayınca şampiyonluğa oynayamayacaksak kapatalım dükkanı..

As takımdan sadece Melo yok onun yerine de daha iyi biri Mikel var..

Bence şuanki kadrodan iyi en fazla aynı olur.. En azından eldeki oyuncuları çıkarırsın as oyunculardan bir Melo yok.. Yedekte Hakan,Hamit, Yekta olunca şampiyonluğa oynuyoruz, Yedekte Emre Can, İbrahim, Furkan olunca 4. mü oluyoruz?

Hem yedek olabilecek oyunculara 3-4 milyon € verilmesinden şikayet edersiniz hemde yedekde gençler olunca bu takımın hedefi ne dersiniz ilginçsiniz.. Sildiğim çoğu oyuncu zaten forma şansı bulamayan forma verildiğinde saç baş yolduran isimler

Sinan, Eray, Veysel, Hakan, Gökhan, Yekta, Hamit, Olcan, Umut olmayınca Umut'u biraz kenara koyarsak hangisinden 1 gram katkı alabiliyoruz? Bu yedekler olmayınca şampiyonluğa oynayamayacaksak kapatalım dükkanı..

As takımdan sadece Melo yok onun yerine de daha iyi biri Mikel var..

E tamam da sorun yedeklerden ziyade as oyuncular zaten. Bu kadronun en iyi 11'i bile en fazla Kasımpaşa ayarında olur, görünen bu yani. İlk 11'de sağlam oyuncularımız olsa yedeğe ister İbrahim'i koy, ister Furkan'ı. Benim görüşüm şu anki kadrodan daha zayıf bir kadro olmuş senin yaptığın. Ha düşüncen güzel, maliyetler azalsın ona eyvallah ama bunun için kapalı kutu genç oyuncularla kumar oynamaya gerek yok. Artı zaten şu anki kadronun çoğunu muhafaza etmiş oluyoruz bu kadro yapısına göre. E neye yarar ki o zaman?

E tamam da sorun yedeklerden ziyade as oyuncular zaten. Bu kadronun en iyi 11'i bile en fazla Kasımpaşa ayarında olur, görünen bu yani. İlk 11'de sağlam oyuncularımız olsa yedeğe ister İbrahim'i koy, ister Furkan'ı. Benim görüşüm şu anki kadrodan daha zayıf bir kadro olmuş senin yaptığın. Ha düşüncen güzel, maliyetler azalsın ona eyvallah ama bunun için kapalı kutu genç oyuncularla kumar oynamaya gerek yok. Artı zaten şu anki kadronun çoğunu muhafaza etmiş oluyoruz bu kadro yapısına göre. E neye yarar ki o zaman?

Şuanki mali yapıda as takımın 2007 veya 2011'deki gibi revizyonu olmayacağını düşünüyorum.. Dediğim gibi bu sadece basit bir şekilde maliyetsiz hatta kar yapılabilecek bir revizyon ve en kötü şuanki kadro olur.. Daha sonra Selçuk,Burak gibi oyuncuların ya maliyetini düşürürsün ya elden çıkarırsın..

Melo:3,1 M €
Hamit:2,75 M €
Pandev:2,4 M €
Dzemaili:2,4 M €
Eboue:2 M €
Umut:1,8 M €
Olcan:1,6 M €
Sinan:1,3 M €
Yekta:1 M €
Hakan:1,25 M $
Gökhan:1,1 M $
Engin:1,1 M $
Aydın: 1 M $
Veysel:2,7 M TL
Umut G:1,1 M TL

Toplam:25 M € gibi bir para kasanda kalacak..

Mikel,Bilal, Lukoki ve Ghilas'a maximum vereceğin 5-6 M € kalan 20 milyon € + bu kadar isimden kazanacağın 3-5 milyon €'yu harcarsın kadronu güçlendirmeye

Sadece benim zoruma giden şey şu saydıklarımdan Melo hariç hiçbirinden verim alamadık bu yıl ve toplam 22 M € para veriyoruz.. Onun yerine gençler olsun kadroda dedim :)

Terim'in devrim dediği yabancı sınırı 6+2 olacaksa TR futbolu ile ilelebet ilişkimi keserim bu ne rezalet yahu ?

genç revizyonuna bak Mikel ve Bila kısa..diğerleri zaten 18e giremez işe yarayack 3 adam yazmışsın ikisi 30unda..

Kaan Ayhan
Serdar Taşçı
Veli Kavlak (bonservissiz)
Yunus Mallı (bonservissiz)
Levent Ayçiçek (bonservissiz)
Üst düzey forvet

Bu adamları alıp kadrodaki gereksizleri yollarsak kara bile geçeriz.

Kontenjan böyle kalacaksa revizyon da böyle olur.

Bilal Kisa bu Kulübe asla gelmemeli
5000nci kazik oyuncumuz olur

Niasseye devre arasi transfer olarak hayir demem

genç revizyonuna bak Mikel ve Bila kısa..diğerleri zaten 18e giremez işe yarayack 3 adam yazmışsın ikisi 30unda..

Mikel 27 yaşında ve Melo'nun yerine alınacak oraya 20 yaşında çocuk önerecek değiliz.. Emre-Selçuk-Sneijder gibi adamların yanına Alternatifi olsun diye bonservissiz ve ucuz olmak şartıyla Bilal Kısa olabilir böylece teknik oyuncu sayımız artar.. En alttaki açıklamayı okuma gereği duysaydın revizyon transferle değil kadroda yedek ve 18'e giremeyen milyon €luk adamların yerine Altyapıdan ve ucuz yabancı oyunculardan oluşmasını sağlamak olduğunu da belirttim..En altta gelen oyuncular örnektir ama altyapıdan oyuncu çıkarıp 18'e giremeyen adamları böyle doldurmalıyız böylece hem gençlere şans vermiş hemde maaş yükünü azaltımış oluruz dedim ama 3 Milyon €luk adamlar 18'e giremeyince tatmin oluyorsunuz sanırım.. Ayrıca hesapladım dediğim isimler gönderilince 20-25 M € maaşlardan kar ediyoruz.. Ve bunu Melo hariç 0 katkılı as olmayan oyuncuları göndererek yapıyoruz, As oyuncu yerine de yine As oyuncu Mikel'i önerdim.. Önce bu revizyonu yaparsın sonra As takımı revize edersin ama ben artık 30 yaşında 2-3 M € alan oynamayan adamları görmek istemiyorum!!!

bunu hiçbir sezon yapmadık , bu saatten sonrada yapabileceğimizi sanmıyorum.

Geri
Üst Alt