Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez ile Yollar Ayrıldı

Emre Arslan

Cezalı
Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollar ayrıldı. Yerine Metin Diyadin getirilecek. (A Spor)

8Es9Yuks_400x400.jpeg

Bu Cavcavı yıllardır bir türlü çözemedim :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Baska adamlar yok zaten yine ayni isimlerden devam

Metin Diyadin Gençlerbirliğin'de dönem dönem görev yapsın diye yaratılmış galiba

Malca bir hareket, Cavcav'dan beklenirdi. Deli Ibo'dan daha iyisini bulamazlar, Metin Diyadin zaten hic yapamaz. En gec Subat'ta onu da gonderir.

Metin Diyadini en son Göztepeliler kovalıyordu Cavcav sayesinde ayakta kalıyor adam

İyi gidiyodu bunu niye kovdu ? Bu adamla harbi çalışılmaz bi işe burnunu sokmasa şaşarım.

Cavcav ne bekliyordu ki? Gençlerbirliği'nin kadrosu zaten kötü. Buna rağmen İbrahim Üzülmez fena sonuçlar almadı. Açıkcası bu sene düşebilirler.

İlhan Cavcav geçen sene 5 farklı teknik direktörle çalışmıştı.

Bakalım bu sene bu sayı kacta kalacak.

Üzülmez de fena değildi performans olarak.

Bu arada Üzülmez fazla boşta kalmaz. Kayseri yakında Hakan Kutlu ile yolları ayırır, yerine banko Üzülmez'i getirirler diyorum.

Ümit Özat bugüne kadar hangi başarıyı göstermiş de hala Süper Lig'de bir takım çalıştırabiliyor.

bu adam herhalde sözleşmeye istediğim zaman tazminat ödemeden kovabilirim diye madde koyuyor. yoksa her sene 2-3 kez td kovuyorlar. tazminat vermekten batardı bu kulüp

Yazık olmuş İbo'ya. Terbiyesiz,ahlaksız Özatla anlaşmışlar.

En geç bir sene sonra İbo takıma geri döner. O zamana kadar Cavcav en az 3 tane teknik direktör değiştirir.

hükümet sayesindemi iş buluyor bu terbiyesiz ahlaksız özat anlamadım gitti

Geri
Üst Alt