Gençlerimiz Niye Evlenmiyor?

Gençlerimiz neden evlenmiyor, sorun kimde?

• Kullanılan toplam oy
    19

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Annemin baskilariyla son bir kaç ayda 30 a yakın kızla flörtleşme sansi buldum. Iş bir türlü ciddiyete gidemedi.

Boyle bir problem yasayinca sizlere sormak istedim. Genel sorun nedir kızlarimiz ne istedigini bilmiyor mu yoksa sosyal medya ile yasadiklari suni ilgi patlamasi akillarini mi çeliyor?

Annemin baskilariyla son bir kaç ayda 30 a yakın kızla flörtleşme sansi buldum. Iş bir türlü ciddiyete gidemedi.

Boyle bir problem yasayinca sizlere sormak istedim. Genel sorun nedir kızlarimiz ne istedigini bilmiyor mu yoksa sosyal medya ile yasadiklari suni ilgi patlamasi akillarini mi çeliyor?
Cüce aday yokmuydu dorugum

İş yerinde 3500 dolar gibi bir meblaya fastan karı ithal eden var.

Kızların ruh hastası olup belli bir yaşa gelmelerine rağmen çocuk gibi davranmaya devam ederek analarının sözünden çıkmıyor olmaları en büyük sebeptir.
üstat eleştirmekte haklısın yalnız ben kız olsam şu şekilde davranırdım diye bir örnekleme yapabilir misin?

açıkcası doğru davranış nedir bunu bile bilemez olduk.

Cüce aday yokmuydu dorugum
cüce olsa karımı direkt boşardım

Ekonomi Şartların zorluğu buda erkekte sosyal güçsüzlük yaratması.
Yanlış eş seçiminde erkeğin boşanma durumunda üstüne binen yükler.
Sosyal medya yüzünden kadına anormal derece ilgi ve kadının kendini yukarı görmesi. (Hipergami)
Sosyal medya yüzünden sosyal iletişimde zayıflamak. mesela sosyal medyada mesajlaşmada çok iyi de olsanız, yüz yüze iletişimde zayıf kalmanız gibi.

Son düzenleme:
Vallaha ortam artık fena hal aldı. Evlilik meselesinde artık, kız tarafı ailesi damat değil resmen aileye sponsor olacak aday arayışı içinde. Eskiden sigortali işi olana kız veren camia, şimdi milyon dolarlık damat adayları peşinde. Kakalamaya çalıştıkları biricik kızlarınin da kız oğlan kız olduğu şüpheli.

üstat eleştirmekte haklısın yalnız ben kız olsam şu şekilde davranırdım diye bir örnekleme yapabilir misin?

açıkcası doğru davranış nedir bunu bile bilemez olduk.

cüce olsa karımı direkt boşardım
Yav yeri geldiğinde olgunlaşmanın kitabını yazdıklarını söylerler. En basit olay da yapıcı davranmazlar. Karı milleti işte. Bunları çözdüm kitabını yazdım diyen varsa da inanmayın. Mabadından uyduruyordur. Acayip bir kafa yapıları var. İnsanı ruh ve sinir hastalıkları müdavimi yaparlar.

Başkalarının saçma sapan nazını çocukça triplerini falan çekemem ben açıkçası.

Anası ayrı babası ayrı bir de öküz gibi kıro bir abisi falan varsa yandın zaten. Bir de şu herkesin çağrıldığı, insanların %90'ını hayatında bir daha görmeyeceğin düğünlere falan hiç gelemem. Yabancılar en güzelini yapıyor maksimum 80 kişi ile falan düğün yapıyorlar mis gibi yav. Salak salak akrabalarla falan uğraşmıyorsun hiç.

Geri
Üst Alt