Gignac Geliyor

Melih Akan

Berlin Panteri
gignac_galatasaray.jpg

Galatasaray'ın Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya forması giyen Andre Pierre Gignac'ı izlemek için Fransa'ya yetkili gönderdiği iddia edildi.
Fransa'da yayın yapan RMC Sport'un haberine göre hafta sonu Metz ile oynayan ve sahasında rakibini 3-1 yenen Marsilya'da Gignac'ı izlemek için

Velodrome tribünlerinden G.Saraylı yetkililer de yer alıyordu.

Sezon sonunda kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan 29 yaşındaki forvetin Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları günden güne güçlenirken son gelen iddialar arasında tarafların yıllık 2,5 milyon eurodan 3 yıllık anlaşmaya vardığı yer aldı.

gelmez bosuna heyecan yapmayin
burak ve umutu ölmedikleri sürece sezon sonuna kadar izleyecegiz

Yav bu adama neden bu kadar taktık? Burak bile bin basar buna yav. Almeida'nın tarzında.

Bu adam o kadar iyi mi?Yıllardır ismini duyuyorum bi patlamayı yapamadı.Çok maçını da izlemedim ama sıradan bir forvet gibi geliyor.2.5 Milyon € çok değil mi?

alacaksak adam gibi fw alak yahud sezon sonu ,2 sezon gignac falan cekmemiz mumkunat dairesinde degildir

İyi transfer olur niye bu kadar küçümsenmiş anlamadım. Almeida'yla falan kıyaslayan var yapmayın...

Ha para olsa keşke gitsek Lacazette'i, Ben Yedder'i falan alsak Fransa'dan ama mevcut şartlarda Gignac da çok iş yapar.

gignac'tan daha kalite serbest kalan santraforlar var, önceligimiz onlar olmalı.

birde fransada'ki %50 vergiden, %15 vergiye geliyor. Neden yıllık 2.5 m euro, 2 m euro'ya bile oynar bence.

pek begndigimi söyleyemem.
fransada bence tek bir santrofor var üst kalitede olan onuda alamayiz zaten. elcasete mi neydi ismi

edit: ibrahomovicleri, cavanileri saymadim bu arada. onlar hayal isimler

İyi transfer olur niye bu kadar küçümsenmiş anlamadım. Almeida'yla falan kıyaslayan var yapmayın...

Ha para olsa keşke gitsek Lacazette'i, Ben Yedder'i falan alsak Fransa'dan ama mevcut şartlarda Gignac da çok iş yapar.

Almeida ile kıyaslamadım. Sadece Almeida'nın tarzında, bizim aradığımız adam değil. Pres yapacak adam değil.. Sadece ayağına top gelirse atar Almeida gibi.

Almeida ile kıyaslamadım. Sadece Almeida'nın tarzında, bizim aradığımız adam değil. Pres yapacak adam değil.. Sadece ayağına top gelirse atar Almeida gibi.

Bielsa'nın yönettiği takımda pres yapmayan adam zor şans bulur ki Gignac vazgeçemediği adamlardan biri. Bir forvete yetecek kadar pres yapıyordur zaten bizim ihtiyacımız 90 dk pres yapacak adamdan çok tekniği sağlam bulduğunu atacak bir forvet. Gignac da bu tanıma uyuyor.

Almeida'yla da pek alakası yok yani.

Sow'un iyi dönemlerini anımsatan hatta son dönemdeki formuyla onun 1-2 seviye üstü denebilir Gignac için.

Bu parasızlıkta hiç zannetmiyorum ben...İnşallah olur ama umudum yok...

Geri
Üst Alt