# Giovani Dos Santos Ramirez Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Giovani Dos Santos Ramirez

su an 31 yasinda neden anlamak istemiyorsun? taaa 9uncu ayda 32ye girecek ordada sezon coktan baslamis olacak yahu. giggs 36 yasinda buna ne diyorsun? hagi de 30undan sonra gelmedimi bize?

Dogru diyorsun adamı dondurucaz yası ilerlemicek ben bunu valla hic düsünememistim . Ya 1 yas 2 yas 30 üzerinde ki oyuncuyla kontrat yenilemek her zaman tehlikelidir . Ne kadar cok meraklıymısnız yasa Nonda'da 77 dogumlu kim bilir anası ne zaman nüfusa kaydetti .

Hagi Giggs'in yetenkleri kewell ile aynı mı . Hagi ve giggs kewell kadar sakatlıklarla ugrasmısmı ... Giggs mevki olarak nerenin oyuncusu sol acık . Ama son 2 senedir sen giggs'i kanatta oynadıgını görüyormusun .. Ya forvet arkası yada forvette oynuyor . Adam kendisi bile diyor artık eskisi kadar hızlı degilim die . Giggs yasayan bir efsane Man.Utd icin onlarda senin gibi yabancı sınırlası öyle bir olay yok ama sende maalesef ki böyle 8 yabancı gibi sacma bir kural var . 1 haftadır transfer yapmak icin elindeki yabancıları göndermeye ugrasıyorsun ... Bu sene sözlesmesi bitiyor kewell'in yeni sözlesme yapmak onunla risk bu saatten sonrada ben kewell'i satarım para kazanırım diye bir düsünce icinde olamazsın . Ama bir dos santos gelirse , onu degerlendirebilirsin .

giggs ile kewellin yetenegi ayni oldugundan süphem yok. hagi ayri ama yasli yasli diyorsun bende sana örnek verdim. kewell en formda oyuncuydu ilk yarida tartisilmaz. ayriyetten burasi gio dos santos konusu onu konusalim bence ;)

giggs ile kewellin yetenegi ayni oldugundan süphem yok. hagi ayri ama yasli yasli diyorsun bende sana örnek verdim. kewell en formda oyuncuydu ilk yarida tartisilmaz. ayriyetten burasi gio dos santos konusu onu konusalim bence ;)

Yazılarımı dikkatli okursan ben kewell'in yerine dos santos'un gelmesi gerektigi icin bunları yazıyorum havaya anlatmıyoruz bunları ... :mad:

Sene sonu büyük ihtimal Arda gideceği için Kewella yer bulma çokta zor olmayacak;)

Herkez Arda'yi yollamaya cok hevesli ama Aslantepe de oynamadan gitmicegi apacik ortada... Arda ayrica orta sahanin ortasinda geyt iyi performans gosteriyor hatda oraya cok daha uygun bir oyuncu onu artik gerekmedigi zamanlar kanatlarda dusunmegin bence ;) Zaten bu seneki en iyi maclarini ortada cikardi....

Sene sonu büyük ihtimal Arda gideceği için Kewella yer bulma çokta zor olmayacak;)

Kewell ile idare edersen her sene CL kapısının arasında göz ucuyla bakar geri dönersin ... Adam bosuna mu ugrasıyor 2 haftadır yurt dısında ... Jo'ları Dos Santosları getirmek icin . Kewell , Nonda, Linderoth bunlar gecis dönemiydi Galatasaray icin misyonunu tamamladılar ve zamanla hepsi ayrılcak . Baros'u getirdin simdi daha iyisi Jo geldi . Herzaman daha iyisini yapmak icin cabalıcaksın , cıtayı yükselticeksin basarılı olmak istiyorsan .

Kewell ile idare edersen her sene CL kapısının arasında göz ucuyla bakar geri dönersin ... Adam bosuna mu ugrasıyor 2 haftadır yurt dısında ... Jo'ları Dos Santosları getirmek icin . Kewell , Nonda, Linderoth bunlar gecis dönemiydi Galatasaray icin misyonunu tamamladılar ve zamanla hepsi ayrılcak . Baros'u getirdin simdi daha iyisi Jo geldi . Herzaman daha iyisini yapmak icin cabalıcaksın , cıtayı yükselticeksin basarılı olmak istiyorsan .

Seni ilk yarı kurtaran Kewelldı çıkar Kewellın gollerini şuan 7-8 deydik ne misyonundan bahsediyorsun öyle yerde kritik golleri var ki bu sene max düzeyde oynuyor sen anca varsayım yapıyorsun

Antu b.k atma konusunda ustalaştı şimdi de Santos'a b.k atıyor :D

Seni ilk yarı kurtaran Kewelldı çıkar Kewellın gollerini şuan 7-8 deydik ne misyonundan bahsediyorsun öyle yerde kritik golleri var ki bu sene max düzeyde oynuyor sen anca varsayım yapıyorsun

Sen odun gelmissin odun gidersin sana laf anlatanda kabahat ... Devam et bildigin yolda , emin ol haldun abi de rijkaard'da benim gibi düsünüyorlar ..

Kewell icin Galatasaray'da misyonunu tamamladi diyen kisinin maclari izlediginden suphe edilir... Kewell'i saglikli bir rotastona sokmak en dogrusudur ama verim alinamaz demek icin kor olmak gerek...

Kewell icin Galatasaray'da misyonunu tamamladi diyen kisinin maclari izlediginden suphe edilir... Kewell'i saglikli bir rotastona sokmak en dogrusudur ama verim alinamaz demek icin kor olmak gerek...

Basmıyor mu adam sakat seneye olucak 32-33 yasında niye daha iyilerini getirmek varken 21-22 yasında dos santos varken , kewell ile ugrasalım daha . 2 hafadır elimizdeki yabancıları göndermeye calısıyoruz ... Bu sene bitiyor sözlesmesi zaten ..

noliyyy gene yav buralarda 2 dakka boş bırakmaya gelmiyor sakin renkdaşlar sakinnn...

Basmıyor mu adam sakat seneye olucak 32-33 yasında niye daha iyilerini getirmek varken 21-22 yasında dos santos varken , kewell ile ugrasalım daha . 2 hafadır elimizdeki yabancıları göndermeye calısıyoruz ... Bu sene bitiyor sözlesmesi zaten ..

Basıyor merak etme:evilsmile:

çünkü Galatasray taraftarının Hagi'den sonra en sevdiği yabancı oyuncu olduğu için.Çünkü ruhumuz diyebildiğimiz adamlardan biri olduğu için.

Herşey sadece sonuç veya başarı değil.Eminim Kewell yerine daha iyi adamı buluruz ama emin ol o adam bize Kewell'in yaşattıklarını yaşatamaz.

Bişe yazardım da şimdi ceza almışsın zaten.

Ya adam takımın simgelerinden biri haline gelmiş,istatistiklerde en çok katkı yapan isim nereye kimi yolluyosun sen ya? Bu kadar nankör olmayın.Yeni gelen adamın onun yarısı kadar katkı yapacağı ne malum? Her transfer kumardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt