Giray Kaçar Kadro Dışı Bırakıldı

Cengizhan Kaya

Ulubatlı Souness
AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kaçar, "Kadro dışı bırakıldım. Devre arasında takımdan ayrılacağım. Şu anda kulübüm benim adıma transfer görüşmelerini yapıyor. Anlaşma sağlarlarsa ben de görüşmelere başlayacağım" dedi.

Bjk gibi vizyonsuz transferler yapmayiz(bence). O Almanyada ki çocuklari kapip gelsin Bülent Tulun.

ts anadolu klüplerine göndermeye çalışıyor klüp bulamıyor düşünülmesi bile hakaret.

Mutlaka bize de önerilecektir. Transfer şartlarına bakmak lazım.

Girayın kalbi ile ilgili sıkıntısı olmuştu... Bence sağlık problemi de var.

500.000 + mac basina ücretle anlasabilirsek mükemmel olur.

Topçu filan değil bu bize uygun görenleri görünce hayretlere düşüyorum

bursaspor'un sampiyon oldugu sezon kadikoyde fb karsi oyle bir defans yapmiski o macin hatirina gelsin bizde yedekte otursun..

Kadıköy deplasmanlarında müthiş azimle oynayıp, diğer maçlarda sıradanlaşabilen bir stoperdir kendisi. Ama kornerlerde ve duran toplarda etkili bir silah.

aziz yildirim yillardir yapmiyormu fenere karsi devamli etkili olan gol atan adamlari bir suru para verip kulubede oturtuyor :D

Orası öyle tabi ama Giray'da ben pek fener'e gitmeyi isteyecek bir izlenim edinmedim, adam cidden kadıköy de bir başka oynuyor :D Bu sene ki maçta da adım attırmadı Sow'a mesela :)

önceden idare ederdi şimdi edemiyor artıkkkkk

neco gece gece içiyonmu. bu herif yumluyu kesemiyor.:DD

cedu gibi vasifsiz bir adama milyonlari sacmak yerine kelepir fiyatina alinmis bir giray'i tercih ederim ben. hem adam kontenjandan da yemiyor, cok iyi bir yedek olur yani. cedu'yu da bir enayiye kakalarsin.

Geri
Üst Alt