gökhan akkan

Gökay Akpınar

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

GÖKHAN AKKAN ( MKE ANKARAGÜCÜ )

01.01.1995 - Doğum Yeri : YOZGAT / Çekerek

Pozisyon : KALECİ

Dün bir daha gördük ki bir kaleci altyapılarda ne kadar umut vaat ederse etsin bir üst seviyeye çıkamadıktan sonra saha duruşuyla, yaptıklarıyla gelecekte neler olabileceğini belli ediyor. Tabi bunda hiçbir maç tecrübesi yokken sahaya 3-4 tane önem seviyesi üst seviyede maçla girmesinin de etkisi vardır. Daha öncede bu forumda yazdığım gibi U19 Takımı kalecimiz İsmail ÇİPE yi şu anki A takımın 3 yedek kalecisinden de yetenekli görüyorum, buna ek olarak A2 ve U19 – U20 Milli takımlarında başarılı performanslar göstermiş olan

Alperen UYSAL var. Fakat son birkaç haftada şuna karar verdim ki bir kalecinin en az 1 yıl 3.lig bile olsa bir tecrübe kazanması lazım.

Gelelim asıl konumuza. Bu üç yedek kaleciyle ligin bitmeyeceği ortadayken, bir takviye yapılması şart görünüyor. Alınabilecek değerlerden birinin başlıkta da gördüğünüz gibi GÖKHAN AKKAN olduğunu düşünüyorum. Fiziki yapısı, saha içi duruşu, azmi, refleksleri ile bana her izlediğimde Onur Kıvrak hatırlatıyor. Son iki yılda da alt liglerde önemli bir tecrübe kazandı diye düşünüyorum. Bu yıl 4 maç, toplamda da en az 11-12 maçını izleme fırsatı bulmuş biri olarak 1-2 yıl içinde bir süper lig takımın kalesinde göreceğiz diye düşünüyorum.

Maçları :

12 Spor Toto 2.Lig Maçı

13 PTT 1.Lig Maçı

6 Türkiye Kupası Maçı

10 Milli Takım Maçı ( Bu yıl 3 kez U19 milli takımının formasını giydi )

Piyasa Değeri : 350.000 TL

Piyasa değeri yukarıdaki gibi görünse de mali konularda sıkıntı çeken Ankaragücü nün 500.000 – 1.000.000 TL arası bir rakama bırakacağını düşünüyorum

2. kalecimiz en az 30 yasinda olmali, en az 200 resmi mac oynamis olmali ki kaleci olsun. yoksa olmaz.

genc kaleciler once 2-3 yil kiralik vercen, Chelsea gibi... yoksa hic birsey farketmez.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=c2xoK1Iq4D4[/media]

Parası neyse basıp alacaksın.Büyük takım olmak bunu gerektirir.

Rizespor'un 1995 doğumlu kalecisi. Bu sene PTT 1.Ligde baya dikkatimi çekti malum yedek kaleci sıkıntısı var makul bir fiyata takımımıza kazandırsak fena olmaz.

Süper Lig 16
2.Lig 50
1.Lig 45
Türkiye Kupası 26

Toplam 137 maça çıkmış. Yaşına göre iyi denilebilecek bir sayı.

Alın şu adamı büyük patlama yapacak çok kaliteli kaleci nasıl yönetimin dikkatini çekmedi anlamış değilim.

konsantre olduğu zaman bana göre en iyi yerli kaleci. Bazen öyle toplar çıkarıyor ki.. "yok daha neler" diyorsunuz. Bu mental problemini atarsa çok net Nando yerine isterim. 10 yıl taşır bizi.

Muslera sepetinden iyi kaleci, 90+2 de kurtardığıı kafayı muslera içine alırdı

Geri
Üst Alt