Gone Girl (2014)

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="bgcolor: white, colspan: 2"]Gone Girl (2014)

Kayıp Kız
[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[TD="width: 20%"]
2267998.jpg
[/TD]
[TD="width: 1000"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: cardTitle, colspan: 2"]Gone Girl Film Ekibi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yönetmen
David Fincher
Senaryo
Gillian Flynn

Görüntü Yönetmeni
Jeff Cronenweth

Müzik
Trent Reznor
Atticus Ross[/TD]
[TD]
OyuncuRol
Ben AffleckNick Dunne
Rosamund PikeAmy Dunne
Neil Patrick HarrisDesi Collings
Tyler PerryTanner Bolt
Carrie CoonMargo Dunne
Kim DickensDetective Rhonda Boney
Patrick FugitOfficer Jim Gilpin
David ClennonRand Elliot
Lisa BanesMarybeth Elliott
Missi PyleEllen Abbott
Emily RatajkowskiAndie Fitzgerald
Casey WilsonNoelle Hawthorne
Lola KirkeGreta
Boyd HolbrookJeff
Sela WardSharon Schieber
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cardTitle, colspan: 2"]Gone Girl Detaylar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 40%"]Türkçe Adı
Kayıp Kız

Gösterim Tarihi
10 Ekim 2014

Yapım : 2014

Ülke :
USA.png
Amerika

Tür : Dram, Gizem, Gerilim

Süre : 145 dakika
[/TD]
[TD="width: 60%"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

https://www.youtube.com/watch?v=2OSgeD7k6I0

DİKKAT : FİLMİ HENÜZ İZLEMEDİYSENİZ ALTTAKİ YORUMLARI OKUMANIZI ÖNERMEM , EN UFAK İFADE BİLE CİDDİ SPOİLER ETKİSİ YARATABİLİR.

Son düzenleme:
Film aldığı puanı hakediyor , oyunculuk olarak Rosamund Pike muhteşem iş çıkarmış.
Spoiler yemeden izlemenizi tavsiye ederim özellikle filmin ilk yarısı için çok önemli ,
zaten sonradan olay sadece medyanın gözünde kapalı kalıyor , ana karakterler her şeyden haberdar oluyor.
Filmde özellikle erkek izleyiciler için empati hissini yüksek tutmuşlar.

Açıkçası eşime izletmemeye karar verdim ben bu filmi :)

Bir de eşinizi/sevgilinizi yalnız ve kitaplarla başbaşa bırakmayın , bu karı milletinden korkulur ( especially for iq of above average)

Filmin tek hayal kirikligi en kritik sahnede donla sevismeleri oldu. Hollywood nereye gidiyor diye sordum kendime.

filmin işleyişi ve konusu çok iyi olmasına rağmen biraz abartıldğını düşünüyorum..

Evet sanki sonunda bir kontra-atak ile intikam alınsa sanki seyirci daha çok tatmin olurdu ama gerçekçi ve trajik olsun istemişler belki de..

Çok güzel yapım. Bir filimde bir kadına bukadar nefret duygusu hisetiğimi hatırlamıyorum.

İndirmiştim ama izlememiştim. Bir bakayım ben şuna :D

Filmi izlemediyseniz devamını okumayın.

Hala okuyorsun!

Köprüden önce son çıkış....

Benden günah gitti.
Film ilk başta Fincher yapımı olduğu için dikkatimi çekti. İzledikten sonra ise bir insan evladı nasıl bu kafaya gelir diye merak içinde kaldım. 8.3 şu an puanı ve anasının ak sütü gibi helal olsun. Bu kadar ayrıntılı bir planı ancak bir kadın yapar, yönetir, oynar ve oscarlık performansıyla yüzünüze vurur. Sbt. Yılın filmi olmaya aday duruyor (henüz izlemediklerim elbette var).

filmi bu hafta izledim gerçekten puanını ve aldığı övgüleri sonuna kadar hak ediyor.

Bunu bilmem ama Whiplash beni dağıttı, etkisinden kurtulmaya çalışıyorum iki gündür.

ya finali beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı filmin bitimine 5 dk kala hala olayı bağlayamadılar diye düşünmeye başladım en sonunda zaten herkes şoke oldu bence bu filmi izleyen kimse o şekilde bitmesini beklemiyordu herkes hep karşı bir hamleyle ben aflek reyizin durumu kurtarıp iplikleri pazara çıkaracağını bekliyordu öyle olmadı mağlesef bu arada spoilerın a..na koydum filmi izlemeyen ve bunları okuyan varsa geçmiş olsun :(

filmin finalinden anladığım kadarıyla devam filmi gelme ihtimali yüksek yada bana öyle geldi gelmesede çıkabilir bir film daha özetle başarılı ama finaliyle seyirciyi hayal kırıklığına uğratan bir film istenmeyen şekilde bitiyor...

ya finali beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı filmin bitimine 5 dk kala hala olayı bağlayamadılar diye düşünmeye başladım en sonunda zaten herkes şoke oldu bence bu filmi izleyen kimse o şekilde bitmesini beklemiyordu herkes hep karşı bir hamleyle ben aflek reyizin durumu kurtarıp iplikleri pazara çıkaracağını bekliyordu öyle olmadı mağlesef bu arada spoilerın amına koydum filmi izlemeyen ve bunları okuyan varsa geçmiş olsun :(

filmin finalinden anladığım kadarıyla deva filmi gelme ihtimali yüksek yada bana öyle geldi gelmesede çıkabilir bir film daha özetle başarılı ama finaliyle seyirciyi hayal kırıklığına uğratan bir film istenmeyen şekilde bitiyor...
Orada anlatmak istedigi iliskilerin tum yaralarina ve mutsuzluklarina ragmen toplumsal baski ve rollerden oturu devam ederek insanlari mutsuz kildigi. Dolayisi ile devam filmi sacma olur zira hikaye gayet derli toplu sonlandi.

Geri
Üst Alt