Gone Girl (2014)

Orada anlatmak istedigi iliskilerin tum yaralarina ve mutsuzluklarina ragmen toplumsal baski ve rollerden oturu devam ederek insanlari mutsuz kildigi. Dolayisi ile devam filmi sacma olur zira hikaye gayet derli toplu sonlandi.

ekşisözlük tarzı bir yorum olmuş özgür bey :D benim gibi klasik izleyiceleri pek tatmin etmedi açıkcası belkide benim için eksik bittiğinden dolayı devam filmi istiyorumdur bilmiyorum

Sürekli güzel biten sonlardan sıkılmıştım bu filmin sonu farklıydı ve ilgi çekici oldu. Ben filmin akışından memnun değilim ama sonu iyiydi.

ekşisözlük tarzı bir yorum olmuş özgür bey :D benim gibi klasik izleyiceleri pek tatmin etmedi açıkcası belkide benim için eksik bittiğinden dolayı devam filmi istiyorumdur bilmiyorum
Devam filmi boyle yapimlarda pek olmaz. Insan hikayenin genellikle de mutlu bitmesini istiyor. Mutlu da demeyelim de kadinin kafasini daşla falan ezseler iyiydi :D

Ama yonetmenin benim gibi dusundugunu zannediyorum. surekli tekrar tekrar 'elalem ne der' vurgusu yapilmasi ve sonunda oo beni terk ederken millet ne der vs seklinde bitmesi aslinda gundelik evliliklere tas atiyor.

Ratowski mi başrolde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Filmi izledim ve beğendim. Tavsiye ederim.

Fakat sonu daha iyi olabilirdi. Belki filmin ruhuna uygun olması için yapıldı belki de ezber bozmak için ama filmlerde sevmediğim birşey varsa o da beni sinir eden karakterin film bittiğinde belasını bulmamış olmasıdır. Sonu dışında bence çok çok iyi film.

10 üzerinden 6

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlginç bir şekilde filmin sonunda Nick ile ikiz kardeşinin bir aşk yaşadığını düşündüm, filmi öyle bitirdim sonra yorumları okuyunca bunu tek ben böyle anlamışım.

Bunu böyle anlamamın sebebi sondaki iki kardeşin diyaloglarıydı, kadın ağlayarak ''demek o kadını tercih ediyorsun'' derken adam ''sen benim mantığımsın'' falan diyordu ''ben doğmadan önce senin yanındaydım'' falan filan. Tabi biraz da filmi dikkatsiz izlememden kaynaklandı.

İlginç bir şekilde filmin sonunda Nick ile ikiz kardeşinin bir aşk yaşadığını düşündüm, filmi öyle bitirdim sonra yorumları okuyunca bunu tek ben böyle anlamışım.

Bunu böyle anlamamın sebebi sondaki iki kardeşin diyaloglarıydı, kadın ağlayarak ''demek o kadını tercih ediyorsun'' derken adam ''sen benim mantığımsın'' falan diyordu ''ben doğmadan önce senin yanındaydım'' falan filan. Tabi biraz da filmi dikkatsiz izlememden kaynaklandı.

esas konunun çok dışında biyere odaklanmışsın sen renkdaş diyaloglar sıkıntılı biraz evet ahmet çakar izlediyse bu filmi muhtelemelen oda senin gibi ikizlerin diyaloglarına takılırdı :D

Bu filme arkadasi 3 saat beklemem lazimdi o yuzden gitmistim .akabinde de adam sinemaya gidek diyip furye dalmsitik

Aşırı derecede anlaşılmaz diyaloglar çok ağır başlaması ve berbat bir final Gone Girl'i hiç beğenmedim çok konuşulan film her zaman iyi film olmuyor aynen Orhan Pamuk kitapları gibi içi boş çıktı

Baya iyi bir Film. Imdb'de 9 puan vermistim .Tavsiye edilir

Filmi daha demin bitirdim. Kurgu, oyunculuklar güzel ama sonu ne bilim daha farklı olabilirdi. Sonu olmamış ama yine de tavsiye edeceğim filmdir.

Puanım : 7.5/10

Bana göre ciddi anlamda iyi işlenmiş bir senaryosu var, bir noktadan sonra film yeniden başlıyor gibi, izlenmesi gereken bir film.

Geri
Üst Alt